Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Závan zdravého rozumu mezi proruským antiunijním fanatismem, který tu poslední týdny převládá.R^

2 1
možnosti
RK

Nechce se mi to číst...je to setkání blbů ......Ukrajina je Ukrajina a Rusko je Rusko .....jestli se tady vyskytuje nějaká slabá povaha, která říká, že Ukrjaina si za to může sama , že jí napadl cizí stát, tak je vůl .......Putin se chová jako Hitler

5 0
možnosti

Stačí vhodná interpretace: silnější bratr ochránil slabšího bratříčka před zločinými uklady svého neschopného bratrance.

0 0
možnosti
AK

Když to zde pročítám, musím vás podpořit.R^

2 0
možnosti

Na vině dnešní situace je mezinárodní společenství, které sice vyhlásilo právo sebeurčení národů, ale nestanovilo postupy jeho realizace.

Na vině je také politika EU, která vzbudila nerealistické očekávání Ukrajinců. Jestliže se měly realizovat nějaké Asociační dohody, tak v balíku měly být nabídnuty všem státům najednou v postsovětském prostoru, aby se žádný necítil vyloučen.

Na vině jsou samotní Ukrajinci, kteří neumějí za prvé vytvořit právní stát, za druhé se takto chovat, tedy použivat jen politické prostředky k řešení politických problémů, tedy řádné volby, čímž nutně se musely cítit všechny ostatní menšiny velmi silně ohroženy, a proto hledaly spásu třeba  v Rusku.

Je fascinující, že třeba právě vy fandite vstupu Ukrajiny do EU, v jsou jednotlivé obchody uzavírány za přítomnosti ozbrojených komand jednotlivých obchodních partnerů, jak to tu psal  jeden český blogger tuším dnes ráno. To chcete mít vážně tyto moresy v EU.

1 0
možnosti
Foto

S prvními dvěma odstavci nelze, než souhlasit.

Se třetím a čtvrtým už o hodně méně.

Nechci praktikovat móresy EU v čele se soudruhem Barošem a tím méně móresy Sovětského Svazu v čele se soudruhem Putinem. Tečka.

2 0
možnosti
Foto

článek bankrotáře, který si neuvědomuje, že poraženecké nálady nic nevyřeší. Nutno situaci analyzovat, zhodnotit podíl Majdanu a loutkové vlády a pak teprve vynášet soudy.

0 1
možnosti
Foto

Vy jste už konečně zbankrotoval, že o tom tak tak zasvěceně hovoříte? Nu nedivím se při tom kolotoči. ;-D

5 0
možnosti
Foto

Ten článek je snůška nelogických blábolů od začátku do konce.

Část převzata ze západních mainstreamových médií v současné době zaměřená na protiruskou a protiputinovskou propagandu a část zřejmě z autorovy hlavy.

Souhlasím jen s tím, že války zpravidla začínají nepředstavitelnou mediální masáží na adresu států, které chce Západ vojensky napadnout...

Toto ostatně Západ prokázal v případě napadení států jako Srbsko, Irák či Lybie.

Podobná mediální masáž byla i v případě Sýrie, ale v okamžiku, kdy se Západ rozhodl, že Sýrii vojensky nenapadne, tak okamžitě zmkla i mediální štvanice proti Asadovi.

O to více ale západní média nyní štěkají na Putina.

3 4
možnosti
Foto

M64i72l15a38n 43N14o85v90ý

24. 3. 2014 21:33

Pane Závladský, odhodlávám se reagovat na Váš článek:-). Mýlíme se v Putinovi opravdu všichni. On skutečně tvoří. Obraz vytvářený západními médii by měl přibrzdit jeho tvořivou sílu. Jenže ta je na úrovni duchovní nepřekonatelná. On kdysi dávno myšlenkou vytvořil obrovský plán. Toto však nejde realizovat na úrovni jen fyzična (fyzického těla), ale on ovládá jedno skutečně prastaré umění tvoření myšlenkou. Nám se zdá, že okupuje, ve skutečnosti okupujeme my jeho lid a zem. V jeho tvoření je přesně vystižen fakt v jakém obrovském bludu žijeme. Nejenže tvořil ve 2 zbývajících duchovních rovinách tj. ve sféře duše a ducha, ale dokonce si opatřil k těmto svým krokům ne na slovní bázi, ale opět na bázi duše a ducha, SOUHLAS ke svým krokům od nás všech. Nebylo to nařízení, on tento souhlas skutečně obdržel s láskou a to od 100% všech bytostí, které nyní haní jeho práci (tj. i od Obamy, Merkelové a celého západního aparátu i včetně všech řadových bytostí tj. včetně mne i vás.) My na to přijdeme až za mnoho let, jelikož nám k tomu zatím bohužel nestačí naše stávající úroveň lidského vědomí. Společností je nám tato úroveň permanentně snižována. Vím, že tento můj příspěvek pravděpodobně zavrhnete, ale cítil jsem potřebu Vám jej napsat.V

2 0
možnosti
Foto

Ano, nemýlíte se. Soudím, že z pudu sebezáchovy jste si našel nějaké východisko. Přesto vše si myslím, že Vaše soudy jsou tím faktorem ovlivněny, tedy že nemáte z většiny pravdu, jen ten tvar ovlivněný sujbektem.

1 0
možnosti
JC

Napsal jste toho hodně, hodně zmatečně a čiší z toho neskutečná zaujatost a neobjektivita.

Proč si myslíte, že Ruská federace si "hraje na velmoc"? Ona totiž opravdu velmocí je, ať už se Vám to líbí nebo ne.

Z Vašich názorů mám dojem, že byste si přál, aby celému světu vládla jedna velmoc, abychom všichni měli stejný názor, aby všichni poslouchali jednu vládu a vládce. A kdo nechce, tak byste s ním pěkně zatočil. Tak demokraticky tvrdě, nejlépe ke zdi, viďte?

Svět je ale pestřejší, než Vaše přání. Naštěstí.

3 3
možnosti
Foto

Tak nějak asi patříte do toho jednoho stáda. No dobře Vám tak. Nepřeji si, aby světu vládly jůesej, ale tím méně CCCP.

2 0
možnosti
Foto

Také jsem z některých věcí znepokojena. A to velmi silně.

1 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.