Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Pan ministr, neministr, pan bloger, nebloger, Cikáni, Necikáni,hezký den.

Chtěl bych trochu poopravit Vaši informaci ohledně osobního bankrotu. Pracuji ve volném čase coby sociální pracovník a v této otázce lidem pomáhám s papírováním a zadarmo.Jestli-že bude moji reakci číst někdo ve finanční tísni zaviněné zadlužením, tak v každém bývalém okresním městě je na sociálních odborech i poradna ohledně tohoto, kde Vám pomůžou se sepsáním žádosti o oddlužení ke Krajským soudům. No a teď k té insolvenci. Velmi se mýlíte tím, kdo je zadlužen , kdy je zadlužen tak, že jeho příjmy jsou pod hladinou zadluženosti. Důchodci, ani drobní podnikatelé netvoří páteř stále se zvyšujících počtů osobních bankrotů a povolení oddlužení. Ani Cikáni ne, neb jejich počet k počtu obyvatelstva majority je několikanásobně menší. Možná, když to vezmeme procentuálně k daným množinám. 

Páteř největší zadluženosti tvoří lidé, kteří přišli o práci a mají třeba hypotéku a k tomu např. stavební spoření s jeho překlenovacím úvěrem. Přišli o práci ( střední věkový stav a starší) a vytloukali klín klínem, či vytloukají. Přes ty společnosti "nepůjčí Vám banka?".

0 0
možnosti
MJ

Vytloukají klín klínem. Podmínka povolení oddlužení je mít zaměstnání s pracovní smlouvou na dobu neurčitou se stálým stejným příjmem. Což je těžké v dnešní době, neb zaměstnavatelé shánějí lidi přes pracovní agentury , vlastně jsou zaměstnanci té které agentury a to na dobu určitou a to na rok. A tak zadlužený člověk i když sežene práci stejně to UŽ nestačí na plnění finančních závazků. A mezi námi. To pojištění pro případ neschopnosti platební je pěkný švindl. Lidi bacha na to!!!!!!!!!!!!!

Zajímavý údaj z Ústeckého krajského soudu. U tohoto soudu se denně vyřídí 14 žádostí o oddlužení. Za týden 7x 14= 98. Za měsíc 98x 20 = 1960 ..za rok...

Je to zákon, který musel přijít , neb by přišla katastrofa sociální....

0 0
možnosti
PK

P65e71t82r 17K19h10o84l

23. 6. 2014 19:46

R^K tomu není co dodat

0 0
možnosti
Foto

To jste napsal dobře. Ale s tím markem Bendou moc pravdu nemáte. Asi věc názoru.

1 0
možnosti
Foto

Já jej vnímám silně negativně. Ač se deklaruje pravicově, z jeho úsilí vyplynulo mnoho zákonů, které s tím směrem jsou v kontradikci. A je známo, že je hlavním strůjcem rozličných přílepků k zákonům. Tedy mechanismu, kdy se do zákona o studnách (i ten je špatný) dolepí paragraf, který určuje dodanění nadměrně dlouhého chodidla.. Marek Benda je kardinálem tohoto prznění zákonů.

6 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.