Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M30i22l26a77n 92R25a80d74e33k

23. 11. 2014 2:34

jako vzdy karma, a skoda ze Ceskoslovensko tenkrat neprijako Marshalluv plan, MOHLO se, ale bohuzel..... dnes bysme na tom byli daleko lepe, a nejen co se hospodarstvi tyce, ale i moralky, a sebevedomi. Ale nemyslim si ze by ty dotace Nemecku byly precenovany, spise naopak.

A pravda pravdouci ze i hladovy narod muze uvrhnout svet do valky, zanedlouho to muzou byt Rusove.

To ze Nemecko slo bleskove nahoru diky opravdovemu kapitalismu, svata pravda. Jak se zacne blbnout socialisticky proti vykoristovani, hned to jde dolu. Zkratka vznesene umysly - cesta do pekel. Viz Cina, na oko komuniste, de facto kapitaliste, sice stale jeste tam neni ta uroven, ale take tam jsou miliony lidi, a nejde to tak rychle, ale srovnejte jejich dnesni uroven s urovni za velkeho kormidelnika.

Ale v cele Evrope to jde nasisato, ja bych vzal vsechny davky a podpory, a to by se ekonomika hnula!

Mrknete nejen na vychodni a zapadni Nemecko - stejny narod, ale Severni a Jizni Korej! Take dva stejne narody a tak ROZDILNA uroven, a nejde rict - ti na severu jsou blbejsi nebo linejsi.

POD POSLEDNI VETU SE PODEPISUJI

0 0
možnosti
JH

A ještě si dovolím jeden poznatek z tohoto webu. Čím je článek kvalitnější, tím má menší čtenost. Nevím proč.

2 0
možnosti
Foto

No je přece jasné, pane kolego.

0 0
možnosti
JH

R^, k tomu není opravdu co dodat.

1 0
možnosti
JJ

Výborný text.

Na každém ministerstvu financí by měla být vytesána Erhardova slova o tom, že každé přerozdělování vede ke všeobecné chudobě, protože stát může rozdělit jenom to, co od pracujících vybere, ovšem nemalou část z toho spotřebuje státní byrokracie, která ty peníze přerozděluje.

Bohužel, politici jsou příliš zbabělí na to, aby tato slova aplikovali v praxi, protože společnost je příliš hloupá na to, aby to pochopila.

6 0
možnosti
Foto

Soudobí politici nejsou zbabělí, jen velmi pragmatičtí. A vůbec je nezajímá osud národa, či lidí, pouze osobní prospěch. Že to je nemravné, je zbytečné říkat.

5 0
možnosti
MT

Autore, zlatá slova !  R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.