Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
_

_muffin_

4. 12. 2011 13:43
Zkuste rict

Pohlreichovi, ze do menu date Pandasiuse ;-D Fakt by me zajimala jeho reakce. Treba ja bych tuhle "rybu"  do huby nevzal-nikdy !

0 0
možnosti
_

_muffin_

4. 12. 2011 13:44
Re: Zkuste rict

*pangasiuse

0 0
možnosti
C

Cynyc_

1. 12. 2011 22:59
To máte těžký,

mně to chutná ;-)

0 0
možnosti
PK

dolch

1. 12. 2011 19:25
Filé v hospodě je od té doby riziko

Od té doby, co se to sem dováží, je i dost riziko dát si v hospodě filé. Pokud je v jídelním lístku napsáno "Filé, brambor, okurka", můžete si na 80% být jisti, že je to pangas. Od jisté doby pokud já nebo děti dostanou nápad, že by si v hospodě dali "filé", tak se vždycky ptám obsluhy, z čeho že to filé je. Ještě se mi nestalo, že by mi odpověděli něco jiného, než ... hádejte co? A nemyslete si, že jsem nějaký despota, který dětem upírá dobrou rybičku. Jim to taky nechutná, a když jim to někdo podvrhne, tak to moc dobře poznají. Prostě shrnuto, je to blivajs bez ohledu na to, jestli jsou tyto (poplašné) zprávy hoax nebo ne.

1 0
možnosti
V

Vlastíček

1. 12. 2011 19:50
Re: Filé v hospodě je od té doby riziko

Již jsem tím notoricky známý, také se pořád ptám, jestli to není pangasius. Jednou jsem jej omylem koupil, už při vaření to podezřele smrdělo, ochutnal jsem a bylo jasno. Ale brambory s mlíkem k obědu jsou také dobré...

0 0
možnosti
M

mmaaxxxoo

1. 12. 2011 18:37
0 0
možnosti
PZ

PeTaX

1. 12. 2011 18:41
Re: ...

Jak to víte??? Máte lepší info? Tak jej zveřejněte.

0 0
možnosti
VF

Xladi

1. 12. 2011 18:22
Pangasius

Jo kdyby chutnal alespoň máslovitě, chutná spíš jako bláto a má takovou divnou pachuť ale když je sem začali vozit, tak bych řekl že mi to chutnalo víc bylo to krásné bílé rybí maso to co se sem vozí teď je humus.

0 0
možnosti
PS

Petr-007

1. 12. 2011 18:14
Zbytecna panika

Osobne bych to sice nesnedl, ale myslim ze neni proc hystercit. Ten pangas neni o nic horsi nez treba prumyslove vyravene drubezi maso v CR, sice nic moc ale lidi si na to zvykli a nejak vyrazne to jejich zdravi, pokud nejsou male deti, neposkodi. K chuti a zapachu: Jednou si tady nejaka diskuterka stezovala na "nekvalitni" kozi syr od drobnych chovatelu, protoze narozdil od toho holandskeho tak nejak "divne zapacha". Takze co by jste od beznych konzumentu chtel? Neberte jim pangase, antibiotikama nacpana kurata, mleko co vlastne mlekem ani neni a nechte je zit v sladke nevedomosti. Kdo chce kvalitu, vzdycky si ji najde.

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

1. 12. 2011 18:21
Re: Zbytecna panika

Souhlasím s Vámi.

0 0
možnosti
PM

m4xp0w3r7

1. 12. 2011 18:10
Nemám rád žádné ryby

Ale pangasius mi právě jako jediný celkem chutnal, asi právě proto, že nechutná jako ryba :-)

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

1. 12. 2011 18:24
Re: Nemám rád žádné ryby

Ale jíst pangasia jen proto, že Vám ryby svou typickou chutí nejedou, nebo je Vaše tělo nežádá není pragmatické.

0 0
možnosti
SN

kuča

1. 12. 2011 17:50
Před časem.......

:-).......chodila po internetu videa, která zobrazovala jejich chov. Otřesná podívaná! Od té doby to nepozřu, bylo by mi zle. Napajcované antibiotiky, růstovými hormony, proti tomu je chov drůbežích brojlerů u nás, super zdravý! Jsem rád, že jste toto tema otevřel!

!R^!

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

1. 12. 2011 17:54
Re: Před časem.......

Naše "přirozená strava" na tom není o mnoho lépe.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.