Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

R^...hezké shrnutí....a asi nebude daleko od pravdy...

0 0
možnosti
JP

J78a56n 78P33a32p40e45ž

23. 1. 2013 22:11

Okamura měl právo čestně prohrát, ale tohle právo o své vlastní vůli nevyužil, což bylo také jeho právo. V tom je právě kouzlo demokracie, že se můžeme zcela svobodně historicky znemožnit a nikdo nám v tom nemůže zabránit.

2 2
možnosti
Foto

Patrně vůbec neznáte fakta.

0 0
možnosti

Okamura si to projel sám. Na poslední chvíli najmul tlupu lidí aby mu narychlo sehnali podpisy. Kdyby s tím začal včas, nabere bez problémů 100 000 podpisů a většinou i pravých, ne dopisovaných v hospodě jedním člověkem. Ať ministerstvo udělalo s výpočtem boty jaké chce, hlavní vina padá na hlavu Okamury.

Moje osobní pravidlo je "není důvod za vším hledat spiknutí, když se prakticky vše dá vysvětlit lidskou hloupostí, závistí, mamonem či prostou neschopností"

2 0
možnosti
PK

Asi mi to nebudete věřit, ale tohle slovní spojení mě před časem už taky napadlo. Jen jsem jaksi nepřišel na to, jak ho zužitkovat. A mám pocit, že vám se to taky ne zcela podařilo. Ovšem jinak se mi vaše úvahy zamlouvají, vidím to podobně :-)

0 1
možnosti
JV

J57a84n60a 70V60e90s88e95l62á

23. 1. 2013 20:01

Pane Závladský, klaním se vám. Můžete se mýlit, ale myslíte vlastní hlavou a to je velmi vzácné v těchto končinách a v této době.

3 1
možnosti
Foto

Děkuji za kompliment - když je dnes ten mezinárodní den komplimentů. ;-D

0 0
možnosti
Foto

A není nejjednodušší vysvětlení to, že placení sběrači podpisů mají tendenci podvádět (co já vím, třeba opíšou jména ze zvonků paneláku) a tím přijdou snadno k penězům? Ale není to tak zajímavé, jako různé konspirace.

2 2
možnosti
JR

J93a97n 17R93á58ž

23. 1. 2013 19:11

Jestli s tím nepočítali autoři zákona, tak jsou možná jen hlupáci!

2 0
možnosti
Foto

Tak Occamova břitva nebo Okamurova? Nějak tomu nerozumím:-(

1 2
možnosti
Foto

Spíše Occamova břitva. Opravdu nejjednodušší možnost je hloupost Okamury. Nikoliv nějaké podivné spiknutí. Okamura dostal jen to co si zaplatil(což v podstatě platí i pro Dlouhého). Nic víc a nic méně. Za správnost údajů na petici odpovídá ten kdo petici předkládá, ne brigádníci co mají 200 korun na hodinu. Pokud někoho podporuje občan, který neumí ani správně vyplnit své trvalé bydliště, dalo by se říct, že vrána k vráně sedá!

3 0
možnosti
SN

:-) Pěkně popsáno! Z neokoukaného a celkem čistého Okamury měla věrchuška strach. Tomu přizpůsobil i Henych základní matematiku !  Život jde dál, na všechno se brzy zapomene! R^R^R^

2 6
možnosti
Foto

Jakkoliv se mi Okamura jedním svým výrokem mezně znechutil, měl jednu výhodu: byl to nestranický kandidát. 

Je nabíledni co si myslet o nadstranickosti MZ či KS. (I když legitimaci vrátí.)

4 2
možnosti
BR

Správně jste do toho řízl!

0 2
možnosti
Foto

Popsal jsem jen své pocity. Možná bych byl rád, kdybych se mýlil.

1 2
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.