Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Mikropůjčka je obecný název pro krátkodobé úvěry bez přesně definované výše. Zákon 43/2013 Sb. se nevztahuje na ty pod 5 k a nad 1,88 M.

0 0
možnosti
JK

R^ Hezký rozbor. Ale myslím si, že mnoho čtenářů by spíš potřebovalo každodenně zdůraznit, že blahobyt nerovná se nový mobil na dluh! Protože podobný rozbor jen tak někdo nepochopí. Finanční gramotnost je v naší kotlině velmi nízká.

4 0
možnosti
JF(

A proto je takový odpor nejen proti maturitě z matematiky, ale také i proti vyučování základní finanční gramotnosti na základních i vyšších školách, co kdyby si pak obecný lid dokázal spočítat, jak je okrádán nejenom nejrůznějšími šmejdy, ale i státem jako takovým, to by pak přece bylo na další defenestraci. Napsal jste to dobře, díky! R^

3 0
možnosti
Foto

Ano. Proto dlouhodobě tvrdím, že matematika je jedním ze tří pilířů gramotnosti, trivia. Nejvíce se bouří adepti humanitních studií, kteří se domnívají, že nepotřebují umět počítat.

4 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.