Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Zacatek slibny, ale..

zase to konci narkem nad komunisty, tedy nekolika darebaky v prostoru, ktery jim tato filosofie poskytuje. Porade dokola, od vicero blogeru. Uz by to chtelo neco neotreleho, rekl bych primo revolucniho.

0 0
možnosti
PK

Jinak, pane Závladský, abychom se trochu zasmáli - zrušení, tzv. odumření státu slibují marxisté a doufám že Filip, Váš krajan, z toho nesleví. Stačí mu dát hlas.

0 0
možnosti
Foto

...ani po dvaceti minutách se nějak nesměju.

0 0
možnosti
PK

Tak nevím, jste vzdělaný člověk, ale prezentujete se jako Bakunin. Uvědomte si, že lidé jsou dost haj.lové a určitý stupeň knuty musí existovat.  A haj.lové ve všech kastách - i nádeníci, buržousti, bílé límečky. Češi a Moravané nejsou vyjímeční, možná průměrní a tak zkuste porovnat náklady na to organizované násilí s ostatními evropskými státy. Němci mají určitě vyšší. Například nemáme v podstatě žádnou armádu k ochraně území jen jakýsi expediční sbor pro zahraniční mise. Tím nezpochybňuji, že by se za vynaložené náklady nechalo pořídit více.

1 0
možnosti
Foto

Na většinu našich spoluobčanů není potřeba biče. Mají ho zabudovaný v hlavě.

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě. Moc státu nad občanem je nezbytné drasticky omezit. Málokdo to ale zatím chápe.R^

5 0
možnosti
Foto

Ano, pane Růžičko. Ale jak to uděláme, když nemáme zákonodárnou moc?

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.