Diskuse
La haute cuisine
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KamosvodAranky
Tento blog je sice naprostá ptákovina,..
ale v záplavě všech rathlíkovin a kokottovin velmi osvěžující...
oldfashioned Kokodák v1
Re: máte za jedna, pane...
(btw, dubové prkénko rulezzz)
dp11
Já bych tu svíčkovou nezavrhovala,
dělám její, pro mě přijatelnější, variantu. Masíčko upeču v zelenině, podlévám vínem a pak k tomu servíruju brambory pečené v troubě. Postup stejný, koření stejné, jenom vynechávám mixování a zahušťování. Jinak, samozřejmě, souhlas. Jsem z Vás nervózní, určitě mi opravíte ten češtin.
PeTaX
Re: Já bych tu svíčkovou nezavrhovala,
Ale já také ne! Je to skvost naší kuchyně a tradic! Ale jsou i jiná dobrá jídla.
Tedy, mám li být nepříjemný, brambory ke svíčkové bych nikdy nepodal! Ono, když klasika, pak v plné parádě.
Češtin Vám nechám na pokoji. Mluvíme teď o vaření a i kdybych tam něco našel, nechám to plavat.
- Počet článků 651
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1692x
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.