Diskuse
La haute cuisine
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
K
KamosvodAranky
8. 6. 2012 20:17
Tento blog je sice naprostá ptákovina,..
ale v záplavě všech rathlíkovin a kokottovin velmi osvěžující...
0
0
možnosti
OKV
OKV
oldfashioned Kokodák v1
8. 6. 2012 15:26
Re: máte za jedna, pane...
(btw, dubové prkénko rulezzz)
0
0
možnosti
DP
dp11
8. 6. 2012 14:51
Já bych tu svíčkovou nezavrhovala,
dělám její, pro mě přijatelnější, variantu. Masíčko upeču v zelenině, podlévám vínem a pak k tomu servíruju brambory pečené v troubě. Postup stejný, koření stejné, jenom vynechávám mixování a zahušťování. Jinak, samozřejmě, souhlas. Jsem z Vás nervózní, určitě mi opravíte ten češtin.
0
0
možnosti
PZ
PeTaX
8. 6. 2012 15:01
Re: Já bych tu svíčkovou nezavrhovala,
Ale já také ne! Je to skvost naší kuchyně a tradic! Ale jsou i jiná dobrá jídla.
Tedy, mám li být nepříjemný, brambory ke svíčkové bych nikdy nepodal! Ono, když klasika, pak v plné parádě.
Češtin Vám nechám na pokoji. Mluvíme teď o vaření a i kdybych tam něco našel, nechám to plavat.
0
0
možnosti
- Počet článků 651
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1690x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.
Seznam rubrik
Oblíbené knihy
- Bohatý táta, chudý táta (Robert T. Kiyosaki)
- Co je vidět a co není vidět (Frédéric Bastiat)
- Liberalismus (Ludwig von Mises)
- Cesta do otroctví (F. A. Hayek)
- Kapitalismus a svoboda (Milton Friedman)