Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

Výborná analýza! R^:-)  A současně smutek z toho, že stát postrádá sebereflexi. Jak to může asi skončit? Přibližujeme se k Řecku a sebevědomí nám dodává skutečnost, že některé státy jsou na tom ještě hůř.

0 0
možnosti
PK

Ne že bych bránil stát nějak neúměrně nebo ns druhé straně vykřikoval něco o organizovaném násilí, ale vy ho očerňujete snad ještě víc než bloger Čech Českou poštu. Vaše fanatická víra v dokonalost soukromého je také přehnaná. I privátní individua nebo grupy jsou různé, dobré i špatné. Glorifikace zisku vede často k velkým národohospodářským ztrátám Soukromé tyje ze státu možná víc než novodobí proletáři.

1 2
možnosti
Foto

Pominu, že jste napsal takový jablko-vepřový kompot. Definuji pouze, že za špatné rozhodnutí soukromé osoby nese vinu tato osoba. Špatné rozhodnutí vládní moci však platíme tak nějak všichni. 

Glorifikace zisku? Milý pane: ten zisk je základní hybnou silou co svět světem stojí. I Vy, když Vám někdo nabídne mzdu malou a velkou, vyberete si tu velkou.

Stát obviňuji z chybného hospodaření proto, že princip: "z cizího krev (moje) neteče" je pro něj symptomatický.

3 1
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.