Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na Windows XP na svém PC nedám dopustit. Když si vzpomenu, jak jsem se na Windows 98 trápil s instalací různých ovladačů a jak se mi párkrát zhroutily, nemohu si XP vynachválit. Na notebooku má samozřejmě už Windows 7. Na PC si ale Windows XP ponechám i nadále. Mám tam nainstalováno AVG a používám multifunkci tiskárna/kopírka/skener, na kterou jsem ovladače pro Windows 7 nikde nenašel.

0 0
možnosti
MN

Řekl bych, že v článku máte jednu naprosto zásadní chybu ".. následná Windows 2003 doslova propadla".. Windows 2003 nikdy nebyl přeci operační systém pro uživatele, ale Windows Server 2003. To už tam rovnou můžete zmínit Windows Server 2008 R2. A co se týče samotné funkcionality, Windows Server 2003 R2 x64bit není vůbec špatný software!

0 0
možnosti
Foto

Tolerujte prosím střídmost ve výrocích. Jinak by měl ten článek 300 stran a nikdo by jej nedočetl. Stejně jako NT byl ten OS určen pro jiné účely. Jen byl tehdy chybně nasazen jako obecný a proto selhal.

0 0
možnosti
MJ

Taky jsem se jich držel. Ale přišly sedmy a konečně můžu uživit více paměti. Myslím si, že nad sedmami mám přehled stejný, jaký bych měl nad XP. Jednou jsem okusil W8 - odvirování NB kamaráda a řeknu vám, to jsou pro budoucnost Visty na steroidech. Nyní to vypadá na výdrž u W7 do doby, než skončí podpora. :-)

0 0
možnosti
Foto

Když musím pracovat na Windows, používám sedmičky. Osmičky dělají operace místo mě a to si nepřeji. Před nimi jsem s poměrně slušnou důvěrou používal XP.

Pro výdělečnou činnost používám Linux, protože dělá, co si přeji. Ví, co po něm požaduji a splní to bez větších chyb. Nemám dost času, abych napravoval chyby systémů. 

Patrně brzy zemřu, tak škoda toho zbytku života.

0 0
možnosti
MT

R^ Vyborne shrnuti a informace.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den Petře, prosím, ztratil jsem Váš mail, potřebuji malou konzultaci. Třeba přes Skype. 

Obnovil jsem si registraci, aby Vás mohl v komentářích podporovat.

Díky. P.D.

0 0
možnosti
Foto

Skype: peta_budejice, 

e-mail: petr.zavladsky(zavináč)seznam.cz

0 0
možnosti

M82í24l43a 50Š61u31l38a

10. 3. 2014 17:55

.. máme doma všechny tři, XP, W 7 i W8 .. jsem normální uživatel, žádný Bill Gates, ale nevadí mi ani jeden OS .. jen se držím XP, anóbrž mi třeba nejde nainstalovat starší tiskárna od Canonu na novější OS .. železo mám už také letité, ale je to jak s hodnou manželkou, zkrátka ta se neopouští :-) .. 

.. notebooky - no to je vážně legrační, když vám někdo poradí ho vyměnit za sedm let .. tedy maximálně, když ty šuplíky vydrží s bídou tři roky a pak jsou na vyhození .. 

.. zdravím Petře, kde jste se nám tak dlouho toulal? .. (na Majdanu? ;-D)

0 0
možnosti
Foto

;-D; osud mne fyzicky zatoulal a popravdě - vlastně se mi nechtělo nic říkat. Tolik mudrců a znalců bylo na moje sebevědomí moc. Tak jsem mlčel a četl staré knihy, které ty progresivní znalce nezajímají. :-P

0 0
možnosti
Foto

Jen upozorním na nepřesnosti ohledně linuxových distribucí, chtělo by to nejprve zjistit fakta. Magee = Mageia, OpenMandrive = nic takového neexistuje, dříve byla Mandriva a z ní se stala Mageia. SUSE = buď SLED (SUSE Linux Enterprise Desktop) nebo openSUSE. Ubuntu není standardní, základní verze je s desktopovým prostředím Unity, které není v žádné jiné distribuci. Ještě bych vzpomenul na Fedoru a Debian, což jsou osvědčené a stabilní distribuce a nově i Linux Mint, který s prostředím Cinnamon lze vzhledově velice přiblížit buď k W_XP nebo i k moderním W_7 a W_8 a přechod uživatelů je skoro bezproblémový.

0 0
možnosti
Foto

To jsou nuance. Jistě, klonů Linuxu je hafo a jak píšu, najděte si takovou kompilaci, která splňuje Vaše požadavky. Druhdy byl třeba RedHat, dnes nepodstatný. OpenMandrive existoval a dnes je to Mageia a mezistupeň Mandriva. Ty LInuxy (narozdíl od Woken) rostou a mění se. Nebuďte ultrakvarián. Linuxy jsou k dispozici s různými nároky na HW a s řadou orientací na SW.

0 0
možnosti
Foto

...a prý se rozpadli Beatles.;-)

0 0
možnosti
Foto

Opravdu? No to je mi líto. Včera jsem seděl v hospodě s Johnem Lennonem a nic neříkal.

3 0
možnosti
PC

zaplatpanbu ze to bude pryc

0 0
možnosti
Foto

Držím se Ikspéček jak klíště. A myslím, že mi to ještě hodně dlouho vydrží.

3 0
možnosti
Foto

Jak píšu - žádná velká chyba, pokud dodržíte elementární bezpečnost. Windows Defender není velký zázrak a Microsoft Security Essentials také ne. 

Použil bych třeba Kerio (soukromě zdarma) a AVG, nebo Esset NOD.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.