Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P71a25v85e39l 86K47u80l54a

20. 9. 2013 23:15

Pane kolego, samozřejmě jsem karmoval, ale jinak v tom "za bé" to všechno je. Zeman se definitivně zbláznil a se svojí kohortou vyhlásil válku soukromým podnikatelům. Malým velkým slušným neslušným poctivým nepoctivým. Jen On a jeho strana jsou ti správní vyvolení, ostatní jsou hnůj a žumpa. Teď už jen čekám, kdy mu ti jeho pomatenci začnou stavět na Letné pomník. Snad tomu Klaus zabrání vlastním tělem

0 0
možnosti
Foto

;-D;-D Jen pokud to bude odporný slimák.

0 0
možnosti
JR

J52i73ř74í 28R10o29d

20. 9. 2013 18:06

Ano, je to tak, lidé si přejí komunismus, přestože mají zkušenost s tímto systémem, který už jednou ukázal, co umí a který už jednou ukázal svou neživotaschopnost. Pro mě osobně jsou ještě horší populisté, kteří se nejmenují KSČM, ale ČSSD a SPOZ, kteří mají podobně blbé nápady. Ale co s tím dělat, když si je demokraticky zvolíme, že?

0 0
možnosti
PK

Komunismus není teorém. Teorém je dokázané platné tvrzení v axiomatické soustavě. Axiomy se pokládají předem  za platné a nedokazují se. To se na "společenskou formaci" nehodí, i na reálnější než komunismus.

 

U "popraveného" Mládka vezměte v úvahu, že obdobně se vyjádřil Kalousek, ale protože je chytrý, tak ze svého tvrzení rychle vycouval. Podle mne Mládek má částečně pravdu ale současný stav společnosti je takový, že s tím nelze moc dělat. 

U Žákova návrhu bych si uměl představit k diskuzi variantu, že mimo špičku jezdím na nějakou výhodnou kartu, ale ne zdarma. Vlak jede stejně a náklady na 5 nebo 50 cestujících jsou prakticky stejné. Samozřejmě zdarma je určitě pozvání bezdomovců ke svezení.

0 0
možnosti
Foto

Právě proto jsem o komunismu psal jako o teorému.

0 0
možnosti
PH

Já si vzpomínám, jak chtěli vytvořit uvědomělého socialistického člověka, ale nějak se jim to zvrtlo a důsledky tohoto experimentu zažíváme v současnosti a bude to ještě pokračovat i v budoucnosti, hlavně pod vedením EU.

R^

5 0
možnosti
Foto

Vždycky se to zvrtne, protože to používá chybné předpoklady.

4 0
možnosti
Foto

No je to germanismus, ale budiž.

1 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.