Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL
BT

nějací tu jistě budou ale zase to nebude tak hrozné,

1 0
možnosti
MS

Tím bych si nebyl tak jist. Vzhledem ke konfrontační politice, kterou v současné době razí Putin, je docela možné, že už to tady má docela obšancované. A český stát mu to podstatně ulehčil.

3 0
možnosti

Proboha, pane Závladský, neplácejte nesmysly.

Podle ČSÚ zije v Česku 33 tisíc občanů Ruska. Pokud tvrdíte, že Rusů je u nás 300 až 400 tisíc, pak by to museli být Rusové s českým občanstvím.

Dále u nás žije 105 tisíc občanů Ukrajiny. Já jejich jazyk nejsem schopen rozeznat od ruštiny. Možná ani Vy ne, takže je považujete za Rusy.

Ale i kdybychom sečetli všechny Ukrajince a Rusy žijící u nás, pořád to nebude těch Vámi udávaných 300 až 400 tisíc.

6 7
možnosti
Foto

Vždyť on Ukrajinci často ani ukrajinsky neumí. To se pak fakt těžko rezeznává.

1 5
možnosti
MP

A jste si jist, že to není ukrajinština, ale ruština? Před pár lety jsem se vydala s kamarádkama do Sofie. Bavili jsme se samozřejmě česky. Na rozhledně nad Sofií po nás nějaká mládež pokukovala a úsměšně něco pronášeli jakože hele  "rusnaci".

Tak jsme je anglicky sprdli za jejich nevzdělanost ve slovanských jazycích, protože my jsme češi.

S agentama asi nic nenaděláte, ale aby nám tady teda neblbli obyvatelstvo, tak neměla by s tím vláda dělat něco jako na Ukrajině? Nějaké to ministerstvo "pravdy"?

1 0
možnosti
MN

mozna byste se nedivil kdyby jste trochu cestoval. Dnes krome Egypta, uslysite rustinu treba i v Thajsku, dokonce jsou tam jidelni listky restauraci v rustine a anglictine, uslysite ji treba na Sri Lance, a jinde. Oni jsou svobodna  zeme a cestuji po svete, dokonce jak jsem zjistil, maji nejak vic moznosti cestovat nezli my, zejmena financnich a ze by se tento slovansky narod skladal jen z agentu .. to je dost absurdni predstava!;-D

5 8
možnosti
Foto

No to je vynikající že jsou svobodná země. Cenzura internetu? Vraždy novinářů? Rozhánění demonstrací pokud nejsou proputinovské?

12 4
možnosti
JS

Kolik agentů se vejde na špičku jehly?

4 0
možnosti
Foto

s křídly nebo bez nich?

0 0
možnosti
Foto

Karma.

Jen nevím, jak od sebe rozeznat členy ruské mafie a agenty. Nejspíš se tyto množiny silně prolínají.

10 1
možnosti
Foto

"Nejen v Praze je čím dál více slyšitelná ruština. A nejsou to zrovna turisté, od kterých je slyšet." 

Tedy, jsem jenom pouhá blondýna, ale opravdu by  ruští agenti hovořili na veřejnosti, a ještě k tomu nahlas, rusky? Neměl by skutečný tajný agent dokonale splynout s prostředím, aby byl schopen nenápadně splnit úkoly, kterými byl pověřen?

Nepletete si agenty se sympatizanty, že jsem tak smělá?

A propos - když jsem v cizině, vždycky poslouchám především české zpravodajství (po internetu), v tom cizím mě zajímá leda tak předpověď počasí, průjezdnost silnic a aktuální záznamy web kamer...

3 6
možnosti
Foto

No je tady hodně Rusů co tu žijí, pracují a studují. To opravdu paní Moudrá nejsou turisté. A sdílím obavy autora, že se to může zvrtávat. Rusové na Krym poslali zelené mužíky taky přeci na ochranu utlačované, decimované a ponižované ruské menšiny.

9 0
možnosti
PB

...... doboha, tak už všechny ty Maxe von Stierlitze spočítejte a hoďte to do placu ! Enem kdyby náhodou zbylo trochaj času, - by mě zajímalo kolik je tady agentů z Ugandy popř. z Tanzanie,- to prej sou taky pěkný parchanti a maj senzační krytí ;-D!

3 3
možnosti
Foto

To je nošení dříví do lesa, pane Závladský. Víte kolik agentů tady je? "To vím naprosto přesně", abych odpověděl slovy klasika: přesně tolik kolik je potřeba, aby vykryli agenty té druhé strany.

10 4
možnosti
Foto

Ono, pane Černý, je to malinko jinak. To není partie černých agentů proti bílým agentům.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.