Diskuse

Fäkalsprache

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma!R^

Ty Hovory z Lán byly jen poslední kapkou. Před tím byla Čína, kdy se projevil jako diplomatické poleno, a před tím ....

Ale co, už o nás mluví celý svět! A stačí shitspeech!

1 0
možnosti
AS

A72d33a98m 63S59t29a91v46a

7. 11. 2014 23:35

"...Fäkalsprache...": Je-li co ta vaše fekálšpráche, tak to je především čuňárna snobských  nevzdělanců, kteří ani zbla neznají, čím dnes žije umění, zobrazující jó život. Ze svých prohulených kaváren a schwarzenbergovských hospod ani náhodou nevylezou za kulturou a pak nevědí, čím dnešní člověk žije. Ani náhodou nepožaduji, aby vyjadřovací prostředky zoufalého člověka nad zlobou dnešního světa, jak nám to umění zobrazuje, prezident Zeman reprodukoval, ani by neměl, ale chápu ho. Tak sprostě ho kritizovat, jak k tomu dochází, ho mohou jen neskonalí primitivní nevzdělanci, snobové, a neskonalí licoměrníci, kteří si nechtějí přiznat nespokojenost dnešního člověka a jeho zoufalé prostředky, jimiž to vyjadřuje.  Buďme šťastni, že zůstává jen u toho a ne u teroristického násilí. K tomu ale, k verbálnímu terorismu, dochází právě ze strany Zemanových kritiků! Těch je třeba se bát!

1 5
možnosti
JR

J62a86r97a 70R44a97n63k

8. 11. 2014 4:02

Adame, libi se Vam vice Gossensprache....jedna se o totez:-/

Tschechiens Präsident Milos Zeman nutzt unflätige Worte ...

http://www.welt.de › Politik › AuslandTranslate this page

4 days ago - Tschechiens Präsident Milos Zeman überrascht in einer Livesendung mit vulgären Entgleisungen auf dem ... Will er so von seinem umstrittenen China-Besuch ablenken? ... Tschechiens Präsident irritiert mit Gossensprache

2 0
možnosti
MR

M48i82l78a96n 54R84a53d56e67k

7. 11. 2014 21:19

je to hulvat ktereho doma nenaucili ze jsou veci ktere se na verejnosti nedelaji, a vymluvy ze kadi nebo prdi vsichni neplati. Uz jsem take napsal clanek. Na odvolani presidenta nejaka hulvatskost nestaci, ale to ze je to president ktery se lisa ke Kremlu, to uz je jina, a jednou to bude neco jako president Hacha, i kdyz ne docela, Hachovi nic jineho nezbyvalo a delal co mohl. Zeman nemusi.

4 2
možnosti
Foto

"Politika je špinavá pěna na řece"

(Kundera: Valčík na rozloučenou)

R^

4 1
možnosti
JD

Souhlas.

Já ten problém vidím už v Zákonu o přímé volbě prezidenta. 

Je to totiž, jak je ve zdejším kraji zvykem, takový polovičatý paskvil. Nejen, že se vlastně nijak nezměnila práva povinnosti prezidenta, s čímž si ovšem Zeman nijak nedělal hlavu. Ale hlavně se nijak nevyřešilo, že když je občany demokratickým způsobem volen, tak by ale taky měl existovat demokratický způsob, jak ho občany zase odvolat. 

Ať už by byl výsledek jakýkoliv, měl by se pak respektovat.

2 0
možnosti
PK

Já jsem Zemana volil, což málokdo tady přizná, jsou mi  sympatičtí lidé, kteří se vypracovali z nuly a nečurali do zlaté kolíbky. Svými vulgaritami ale u mne prohrál veškerý zbytek sympatií. A nelze to omlouvat např. stavem společnosti. Já si pamatuji, že před více jak půl stoletím jsme jako "gymnazisté" prakticky nepoužili v MHD Praha vulgární slovo. Dnes - když ráno v MHD poslouchám stejnou kategorii v Praze 5 v tramvaji - Zeman slušňák. Bohužel.

4 0
možnosti
MR

M97i58l30a63n 93R86a73d47e48k

7. 11. 2014 21:21

to na veci nic nemeni, sproste mluvi vsichni, podle drbu i anglicka kralovna, ale na verejnosti zachovava dekorum jako jini.Zeman je takovy vidlak ze klidne bude krkat a dloubat se v nose na verejnosti.

4 0
možnosti
Foto

Lapidárně bych shrnul, že M.Z. je v pozici ,,osamělého Bimba". Možná si v tom i libuje. Druhá věc jsou ovšem media a vymývání mozků ,,lidu". A ,,velký progno" reaguje po svém.

K mediím: všude se omílá, že se vrátil s Kellnerem, že uznal celistvost Číny, že měl říci, že se u ní můžeme učit stabilizaci. Všude jsou jenom KOMENTÁŘE!Text jeho proslovů v Číně ovšem nelze nikde dohledat. Proč?Jistě, měla by jej zveřejnit pres.kanc., či její tisk. odbor. Přitom jeho cesta do Číny má nesporně velký význam. Možná M.Z. očekával kladný ohlas. Nikdo se však o takové zhodnocení ani nepokusil!Proč? A mnohé souvislosti jsou zřejmé. ;-O;-€8-o:-/

6 0
možnosti
JR

J71a55r57a 33R22a42n38k

7. 11. 2014 18:14

Jaky vyznam mela Zemanova cesta do Ciny? Uz se vi, jake obchodni smlouvy uzavrel? I z tech nejmensich africkych republik stale jezdi do Ciny, ta se tam pak hezky nasune, dokonce si priveze i sve vlastni pracujici a hezky vse vytezi. Obcane zemicky jsou na tom stale stejne.

Zadny rozumny statnik ani monarcha (porad se mysli hlava statu, ne nejaky ministr), se nesnazi si znepratelit media, nakonec o nase Bablebam pisi svetova media, do kterych se dnes uz radi i ta indicka. Lide kritizuji sve statniky i v zapadnich zemich (v RF nesmi), ale pokud by neco takoveho provedli na verejnosti, sli by. V Kanade je ted asi 3 dny stara afera, kdy 2 z parlamentu byli okamzite J. Truedau propusteni, protoze bylo nejake haraseni.

1 1
možnosti
MP

Se článkem souhlasím. MZ jsem nevolila, tudíž nemám zábrany vyslovit, že mi jeho veřejná vystupování převážně vadí. Na co jsem ovšem zvědavá, je příští volba. Vsadím se, že lidi se nepoučí. Přitom kdyby si měli na rodinnou oslavu, třeba svatbu, zvolit někoho, kdo pronese přípitky a jménem snoubenců poděkuje rodičům a tak podobně, tak si určitě nevyberou nějakého ožraleckého, přisprostlého strejce, kterého sice v rodině musí strpět a musí ho pozvat, ale celou dobu trnou, co jim tam vyvede.

Kdežto při volbě hlavy státu jakoby selský rozum šel stranou, přitom každý ví, o čem  u nás prezidentská funkce je - o decentním a  nekonfliktním vystupování.

8 3
možnosti
PK

Souhlas, ale v takové funkci se nevyhnete konfliktnosti, pokud nejste kladeč věnců. A to si myslím, že slušná paní Roithová by byla. Podle mě Zeman trpí tím, že za ním nestojí silná seriozní partaj - ale která u nás? A jak říká pan Jiroudek je jen tím osamělým Bimbem.

1 0
možnosti
PS

Souhlas !  Měl by odstoupit, ale ne pro sprosté slova - což je mimochodem taky hrůza- ale pro zavlékání naší země do nesvobodné sféry vlivu putinova Ruska.R^

7 2
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.