Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Poznámka k tabulce "já - my": Statistika týkající se Klause neodpovídá, protože od určitého období si Klas začal říkat my :-)

1 0
možnosti
MS

Tak to je skutečně nebe a dudy. Díky za odkaz. Už vím, čí novoroční projev budu pro příštích pár let poslouchat. Zemanův to rozhodně nebude. Ten rozdíl je markantní, ještě než oba otevřou ústa. Na jedné straně kultivovaný člověk, který si váží svých občanů a podle toho se před kamerou chová, na straně druhé poživačný člověk, který sedí před kamerou v rozepnutém saku, rozvalený jako na kanapi a k celkovému dojmu chybí už jen ta cigareta a popelníček. Pokud jde o samotný projev, to vůbec nemá cenu komentovat. Zatímco Zeman řešil hlavně sebe, Kiska hovořil zcela jasně a srozumitelně k tomu, co zajímá (nejen) slovenské občany. Podle mne jeden z nejlepších novoročních projevů v polistopadové éře. R^

3 0
možnosti
JP

Myslím, že se mýlíte. Sice  nesouhlasím s názory Miloše Zemana, ale na rozdíl od slovenského prezidenta mluvil věcně a jasně. Slovenský prezident říkal jen líbivé fráze, působící na prosté lidi; V zahraniční politice se  prostě  držel  diktátu EU "Musíme být v Evropě jednotní...". Prostí lidé si nevšimnou rozporů v Kiskově projevu - některé fráze nelze skloubit.

0 4
možnosti
Foto

Vyposlechl jsem si to ještě jednou, a když pominu Vaši invektivu k „prostým lidem“, Kiskův projev byl velmi konzistentní. Jestli ten závěr vnímáte jako diktát EU, já ten pocit nesdílím. Kiska hovořil jako president suverénního státu.

4 0
možnosti
JP

Ještě bych doporučoval 1. prezidentský projev Havla z roku 1990, náhodou jsem ho slyšel na radiožurnálu, je to úplně jiná liga. Doporučoval bych ho jako povinnou četbu všem nenávistným bolševikům a estébákům zde na blogu.

3 0
možnosti
JR

J39a31r97a 85R43a65n51k

3. 1. 2015 1:09

Ja taky a se mnou vsichni kanadsti pratele!!R^V

2 0
možnosti
JR

J33a56r82a 97R41a78n43k

2. 1. 2015 22:22

Diky, bohuzel jsem mohla videt pouze 4 brady, ted diky Vam i slovenskeho prezidenta, ano je to belky rozdil. Karma a dalsi dobre blogy v Novem roceR^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji. Vám hodně zdraví a štěstí.

1 0
možnosti
TH

Pozor!!.Klaus neříká já jsem,ale my jsme.Takže to trochu nabourává tu statistiku;-D.

0 1
možnosti
RH

To je snad jediné, co lze Slovensku na poli politiky závidět. Jinak je to velmi smutná story a to kupodivu smutnější než v ČR..

0 0
možnosti
PS

Taky jsem se díval a taky jsem upřímně Slovensku záviděl jejich Pana prezidenta. Přeju jim ho z celého srdce a nám bych takového přál též. Byl to diametrální rozdíl. Slovenský prezident dává svému národu naději , náš nám předává maximálně pokyny z kremlu.

5 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.