Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P22a47v53e21l 52B98a67c25í45k

15. 5. 2013 22:55

Diskuze mnohdy přinese usměrnění názoru a může si člověk porovnat názor na věc s ostatními proto bych přidal ještě počet diskuzních příspěvků či třídění podle tohoto parametru.

1 0
možnosti
Foto

K44a58r69e17l 84R25a54d87a

15. 5. 2013 16:14

Také se  vyhýbám článkům, kde není povolená diskuse. Většinou jsou nezajímavé. Ale když náhodně takovému autoru zvýším čtenost, tak mi to žíly netrhá. A lidé, kteří přicházejí se zbytečnými důraznými požadavky mě také neoslní. Komu na tom záleží, jestli je u článku pár čárek navíc?  A každý autor občas píše nesmysly, i ten hrdina. Obzvlášť grafomani, kteří chrlí články na běžícím pásu. Jedině od pánů Wolprechta a Větvičky jsem zatím žádnou hloupost nezaznamenal.:-)

1 1
možnosti
Foto

A teď jenom, čistě hypoteticky, co kdyby IDNes v rámci úspor zrušil veškeré diskuze? A co kdyby zrušil blogy? Myslím, že na celkové čtennosti hlavního portálu by se to až tak neprojevilo (průměrně je na jeden blog možná tak 500 čtenářů, z toho mnozí opakovaně), zatímco když se dá blog na titulku je zajištěno tak deset tisíc. Takže kdyby nebyly diskuze, ušetřilo by se za plat čtyř adminů a mnoho za technická opatření. Tím nechci říct, že bych s autorem textu nesouhlasil, jen bych to neřešil "důraznými vzkazy". Nepomůže tím nikomu, ani blogerům, ani diskutérům a v konečném důsledku ani adminům...

1 1
možnosti

Pochopitelně, že to nejde už proto, že nikde ve světě nejsou blogy bez diskusí, a blogy by už pak nerušil asi nikdo, zvláště když mu šlapou tak jako tady. Je to něco podobného, jako kdyby měl být zrušen rekreační sport a nechal by se jen ten vrcholový. Prize money a atraktivita v tenisu či golfu atd. je umožněna právě obrovským zázemím amatérů, podobně pochopitelně i blogeři chodí číst hlavní portál, a mnohdy je na hlavním portálu pochopitelně menší pestrost než na  blogu, prostě jsou to dvě spojené nádoby

1 1
možnosti
Foto

články otvírám taky jen ze seznamu diskusí, čímž eliminuju sraby;-D

5 0
možnosti
PK

To už tu někdo napsal ;-D

0 2
možnosti
PK

S návrhem naprosto souhlasím, i když sám toto řeším už pár let tím, že chodím rovnou na přehled diskusí. Tam mám jistotu, že jdu na článek s diskusí :-)

7 2
možnosti
Foto

Já chodím z 90% na blogy svých oblíbenců, kteří diskusi otevřenou mají:-)

1 3
možnosti
Foto

Podle mě by nejlepší byla kauce. Jednosto Kč z debetní/kreditní karty, která propadá při hrubém porušování kodexu.

Mělo by to totiž ten efekt, že číslo karty si nikdo nemůže vymyslet. Je to dvacet znaků (včetně data expirace). A navíc, nikdo nebude nějakému dobrodruhovi půjčovat svojí kartu.

Ano, někdo má více karet, ale jak se říká ve filmu "Nobody is perfect" a lidé, kteří vládnou více kartami jsou obvykle zodpovědní.

Je mi jasné, že to je utopie, ale za zmínku to snad stálo.

3 10
možnosti
JS

Pane Hermánku, otisky prstů byste nechtěl? Nepřehánějte to.

10 3
možnosti
PK

P15a32v91e87l 88K18u25l71a

14. 5. 2013 19:49

Je to pár dní, byl v jedné zdejší diskusi krásný příspěvek. Cituji: "Moje přítelkyně jela vlakem do Brna a usnula. Když se probudila, byla ve Vídni. Nikdo po ní nepožadoval žádný doklad. Kdyby o tom chtěla napsat ve zdejší diskusi, musela by se prokázat občanským průkazem":-/8-o;-(:-)

11 3
možnosti
Foto

jak píše kolega Mitáček...čtu...jsem připraven reagovat a pak se dozvím, že diskuze neni povolena.Označit nějak články bez diskuze mi nepřipadá špatný nápad...a pak...nevím, přoč se ji bát. Navíc, často se stává, že se rozpoutá zajímavá diskuze i bez autora článku.

7 1
možnosti
Foto

Ano, stává se mi to často. Otevřu zajímavý článek a ejhle, diskuze není možná. Takže čtenost jsme zvýšil, ale nekarmuji.

Já osobně diskuzi zakázal pouze jednou a to u článku, kde jsem oznámil, že diskuzi budu zavírat. Pak mi ale diskuze přišlo líto a nezavřel jsme ji a hned se na mě sesypaly výtky, jak to, že nedržím slovo. Poněkud paradoxní co?

Naše generace má ve skříních různé kostlivce a já jsme rozhořčen z toho, že můj kostlivec je tak démonizovaný, zatímco jiný kostlivec, osm let v KSČ vynesl J.F. málem do prezidentského křesla.

To je ale patrně názor velmi nevítaný a od neděle vygeneroval tento článek 487 reakcí. Zčásti drzých, zčásti pomlouvajících, zčásti posměšných a to až tak, že jsem nejméně sto reakcí prostě musel smazat.

Já píšu rád. Vím, že to není žádný zázrak, ale většinou si ten můj článek okolo jednoho tisíce čtenářů najde, občas i podstatně víc.

A teď nevím. Mám podlehnout tomu brutálnímu tlaku a diskuze zavřít. Nebo mám číhat jakoby s plácačkou na mouchy a když drzoun napíše urážku, ihned ho smazat? Je to dilema, které jsme řešil po cestě do práce a nevyřešil. Musí to vyhnít.

3 7
možnosti
BM

Něco na tom je. Čtu nějaký článek a již se připravuji jak mu odpovím a ejhle.... diskuse nééníí...... ;-(

Dle mého názoru (již jsem to několikrát zmínil) jsou diskuse kořením psaní blogů...

9 0
možnosti
Foto

Píšete, že váš blog míří na adminy? Napište jim osobní vzkaz, proč to dáváte sem? A že máte na něco právo na soukromém webu?? Aha :-D

7 6
možnosti
MD

Neco jako spojeni sveho nazoru a predstavy reseni se soucasnou konfrontaci predstav jinych na tentyz problem? Vcelku prijatelne.

1 2
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.