Diskuse

Dobře mi tak,

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

všem říkám, že sledování zpravodajství a reklam podstupují na vlastní rizoto, jak se u nás kdysi říkalo. ale je dobře, že jste to takhle pěkně shrnul. třeba to alespoň někomu dojde. i když občan prostý myslím pevně zavře oči i uši, protože přiznat si, že je jako za každého režimu za použitelného idiota, zneužitelného a bezmocného, neunese. taky je pro něj těžké si jet založit knížku do Rakouska nebo Německa. jistě, tím sice ochrání své úspory, státu nepomůže, právě naopak, ale proč by se měl nakonec starat o stát, který ho prodal? jediní, kdo zůstanou dále spokojení, jsou ti, kvůli kterým bankovní kotrmelec proběhl. takhle 2x. hezké, že?

0 0
možnosti

Ještě, že jste si tu televizi pustil. Alespoň jsem se od srdce zasmál. Ale guvernérům ČNB trochu křivdíte, mají koule přiznat, že jim vadí šetření. Viz "Pokles cen nakupovaného zboží a služeb, který je na úrovni jednotlivce jako spotřebitele zdánlivě pozitivní skutečností, je na úrovni národního hospodářství jevem krajně nepříznivým a nevítaným. Centrální banky všude ve světě se maximálně snaží rizikům takového vývoje předcházet. V očekávání poklesu cen totiž řada podniků či domácností odkládá své nákupy na pozdější dobu, což ovšem vede k tomu, že chybí, resp. se v čase odsouvá poptávka." Zdroj http://www.cnb.cz/cs/faq/duvody_a_prinosy_oslabeni_koruny.html

0 0
možnosti
LM
Foto

Schválně jsem to napsal obráceně, aby absurdita byla dovršena.

0 0
možnosti
VV

Zajímavá diskuze. Ještě zapojit delfíny.

2 0
možnosti
Foto

Je mi líto. Asi nejste sám. Čekání, či třídění na ano/ne jako ,,mus" ve veřejném prostoru, čili i na blogu a s otevřenou diskuzí, nemusí být pro každého pravidlem. Je to jedna z podob toho, čemu se říká demokracie. Nakonec i vzájemné vyjádření mezi diskutujícími, často bohužel i vzájemné napadání, až urážky,nejsou vyjímkou. Já sám jim neholduji. I to jsem již nejednou, a nejen v některých diskuzích, ale i svých ,,výtvorech" vyjádřil. A nejen já, i mnozí jiní. Zas právo každého, zda chce vnímat, či ignorovat, či se vyjádřit. Dtto i k  +/-.Takže, ještě jednou- zdravím. J.A.J.

0 0
možnosti
Foto

Vážený P.Z. Toliko ,,řečnická" otázka = s nadsázkou.Tudíž nic osobního.Jinak souhlas aR^. Potvrzení Vaších závěrů obecně i konkretně platné pro kohokoli. Jinak zdravím ;-)

0 0
možnosti
Foto

Nerozumím tomu. Souhlasíte, nebo nikoliv? Máte argumenty proti, nebo nemáte nic. Ta dílčí pochva mi neříká nic. Takže Vás zdravím a nevím, co jste chtěl říci.

0 0
možnosti
Foto

Nu, nejsem Kadlem, Takže nevím, co jste měl na mysli. Možná máte klávesnici a upustil jste několik písmenek. Rozumět tomu nelze.

1 0
možnosti
Foto

A mínusovači už zase řádí, aniž by porozuměli textu. Ale to nepřekvapuje.

1 0
možnosti
Foto

Jojo Kadle. Co řikáš? Dobře mu tak? A komu jako ,,mu". Tak ti nevim:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.