Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Ten fén jsem vyhodil teprve nedávno. Remosku máme už tu novou, s teflonovým povrchem. Nemá chybu - lepší rýžový nákyp s meruňkami v ničem jiném neuděláte. :-)

0 0
možnosti
Foto

R^ Mňam. Slintám si do klávesnice, jakou na něj mám chuť.

0 0
možnosti
LK

Vy nás ale zásobujete:-)

V sobotu jsme byli s rodinou v divadle v Hybernii a vzpomněl jsem si, že kousek o divadla byl Arbat, ruský McDonald. Tam jsme kupovávali hranolky v krabičce, fakt chutnali skvěle. Boršč tam byl taky skvělý. Kousek opodál OD Kotva. Jo, bufet Koruna s proslaveným jahodovým koktejlem.

Rozvedete to?:-)

1 0
možnosti

I46v88o 60Ž80á50č82e31k

11. 3. 2013 22:39

Píchačky se v některých firmách používají dodnes (brr...), jen bývají poněkud zmodernizované.

0 0
možnosti

Ze necham pozdravovat pani maminku.

Feny mame dva, dodnes funguji na 100% a s jednim taky rozmrazuju. Je to natensup.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji. Pozdrav mamince vyřídím.

0 0
možnosti
Foto

V

Vážený pane, to je snad poprvé co s vámi nesouhlasím,.Píšete: "za zmín­ku, ne­pří­jem­nou, ještě stojí učebnice Ruského jazyka.Zůstal pro mě o­ku­pant­ským jazykem, stejně jako pro rodiče byla naprosto ne­při­ja­tel­náněmčina."

Nevím v kterém to bylo roce. Já jsem však, v roce 69 a později s ruštinou nemělproblémy. Pro mne to byl jazyk ruských klasiků. A  ruština - na SVVŠ (rok63 +) se taky dala snést.

Jeden příklad Za všechny. Ležel jsem kdysi v nemocnici ve Zlíně na infekčním (vroce tuším 71). A jediné co jsem měl tehdy při sobě byla Vojna a mír. Byla tokniha v ruštině, s mnohými dialogy ve franštině - obojímu jsem rozuměl a tím celkemjsem byl nadšen.

Nebýt té vynucené samoty, nikdy jindy bych se k té knize nedostal.

Zpět k vaší poznámce. Na tu učebnici "Ruského jazyka" si nevzpomínám.Mohl byste prosím uvést rok jejího tisku? Ještě jednou: možná by nebylo od věci zpřesnit obdobíkterého se  vaše blogy týkají. A co říkáte na ruskou klasiku? Ne na tu učebnici!!!! NaRUSKOU KLASICKOU LITERATURU!!!

1 0
možnosti
LS

L15i58b62o71r 15S45y17n24e25k

11. 3. 2013 20:12

Ruská klasika si jistě uznání zaslouží, tak jako každá klasika, ale jinak s autorem naprosto souhlasím, že výuka ruštiny a rvaní nám jí do hlavy, byl nechutný boj učitelů a žáků. Ani já tak nějak z principu neměl ten jazyk rád. A bylo nás víc...

0 1
možnosti
DK

Přívodní šňůra u remosky není originál. Originální byly z černé pryže a navíc měly textilní opletení. Jinak Váš seriál si vždy se zájmem přečtu. Karma.

0 0
možnosti
Foto

Souhlas v tom, že byly původně opředené bavlnou. Ta nová je z PVC.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.