Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já jsem vlastnil stavebnici Vašek. Byl to kompletně "obšlehnutý" Merkur, jen barva dílů z děrovaného plechu byla zelená (teď si vlastně ani nejsem nic, jestli to s tím "obšlehnutím" nakonec nebylo naopak :-))

0 0
možnosti
Foto

Já Vaška nikdy neviděl. Merkury mnohokrát.

0 0
možnosti

To mi připomíná, jak jsme se před pár lety s mužem navzájem vyhecovali a v jednom volném dni jsme vyrazili autem z Ostravy do Police nad Metují podívat se do Muzea stavebnice Merkur. A protože výlet, tak horní cestou přes Bruntál, Šumperk, Ústí nad Orlicí. Čtyři a půl hodiny tam, hodinu v muzeu, čtyři a půl hodiny zpět. Nádhera. Cesta i muzeum, zejména Ocelové město. Manžel byl jako u vytržení, neustále volal, to jsem doma měl, případně, to jsem kdysi moc chtěl :-)

0 0
možnosti

nemyslím si, že snímek plochý baterie je zrovna "dobový", vypadá moc nově

0 0
možnosti
Foto

Jo, je to dobový snímek. Mohu potvrdit, že jsme takové kupovávali....

0 0
možnosti
Foto

No ta kostka... Tohle je světový vynález, který se prostě zrodil v socialistickém Maďarsku! A tím pádem to nebyly jen země východního bloku, které ten hlavolam dostal! Jen tady se to špatně shánělo i když to byl vlastně  "socialistický" vynález! ;-)

0 0
možnosti
Foto

A to lepidlo jsem taky ochutnával, ale celou tubu jsem nikdy nespolkl...;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.