Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím! Pryč s EU, ta nám nic dobrého nepřinese. Bohužel se tak ale tváří a spoustu lidí mate...

2 0
možnosti
MP

Pokud by to EU myslela dobře s naším zdravím, nedovolila by tyto potraviny dovážet. Jaký význam má posílat někam stamiliony a někdo určí nač nám je dá a zda nám je vůbec dá?

0 0
možnosti
MP

Máme prvenství v rakovině tlustého střeva. Nemá to náhodou souvislost s kvalitou čerstvých tzv. potravin, dovážených dvakrát přes celou zeměkouli? Nechci urážet, ale po 25 letech jen blbec může volit kteroukoli velkou stranu. Jediné řešení- zkusit zvolit nové strany. Kde je řečeno, že všechny nové strany musí být populistické? U velkých stran máme stoprocentní jistotu, že se nic nezlepší!!!

2 0
možnosti
Foto

Píši to již někde níže. U etablovaných stran máme jistotu. Ale mně šlo více o ty potraviny, než o politiku.

0 0
možnosti
PK

Nechci nějak lacině kritizovat, ale podle dostupných informací rakovina třeba trávicího ústrojí v USA od osmdesátých let výrazně poklesla. Naopak transformující se země jako ČR vykázaly nárůst a jako důvod se uvádí sedavé zaměstnání, vysoká konzumace alkoholu, moc červeného masa, stres. Takže s těmi americkými s.ačkami to není tak jednoznačné. Možná se vyjádří i pan Frank Krejčí, jak to vidí.

0 1
možnosti
Foto

Netvrdím, že nemůžete mít pravdu. Jen jsem blízek konstatování, že čím méně nejedlých věcí v potravinách bude, tím lépe.

Vzpomeňte, jak dlouho trvalo odhalení DDT, či jiných „zázračných“ chemikálií.

2 0
možnosti
MP

Řešení je jen a jen na lidech. Stačí volit stranu, která chce referendum a okamžitý odchod z EU. Už se začínají starat o to, jakou máme vládu. Další příkaz je hospodaření s potravinami, co můžeme nebo musíme, a nesmíme jíst. Kdy nám poručí, jak často je dovoleno souložit? Vzdělaný si žádá svobodu, nevzdělaný ji nepotřebuje.

4 0
možnosti
Foto

Ano, to je přesné.

Jen je otázkou, zda ta strana není jen populistická, ale vidí dále, než před špičku svého nosu. Ale v dnešním politickém prostoru je velkou otázkou, zda tato kritéria hlásající strana nebude jen směšným idealistou, anebo z druhé strany, jestli ji účelový volební zákon ze soutěže rovnou nevyřadí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.