Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Já to vidím trochu jinak, těch 81,8% nezúčastněných je pro EU v současné podobě. Pokud s něčím souhlasím, necítím potřebu se k tomu vyjadřovat. Až mi něco začne znepříjemňovat život, dám to najevo. Takže k těm zmíněným 81,8% přičtěme volební zisk ČSSD, TOP, ANO a KDU a máme procento souhlasu se současnou EU. Já nejsem vyloženě proti EU, ale jsem proti současné socialistické EU plné regulací, dotací, zákazů a příkazů. Pokud se má v této oblasti cokoliv změnit, lze to pouze zevnitř, proto je jen na nás, koho do toho evropského parlamentu pošleme.

0 0
možnosti
Foto

I32v83o 93C56i97l50i75c12h

28. 5. 2014 12:57

Osobně jsem volit šel (euroskeptiky) právě proto, abych svým hlasem ukázal EU, že takhle teda ne ;-€ Vaše vysvětlení mizivé účasti je podle mého názoru spíše správné, ale věřte mi, že to politici EU (ale i ti naši eurohujeři) ve své sebestřednosti a odtrženi od reality pochopí zcela opačně, tzn. tak, že ti co volit nešli, tak jsou se současným stavem EU spokojení anebo je jim to alespoň jedno :-/

3 0
možnosti

Ano, vysvětlí si to tak, jak se jim to hodí.

1 0
možnosti
JC

Víc než 4/5 voličů ty eurovolby bojkotovaly.

To je nadějný začátek konce.

1 0
možnosti
VT

Já jsem volil doma před barákem do popelnice. Nenašel jsem v sobě sílu dojít do volební místnosti a dát hlas někomu, kdo mi zas něco zakáže - žárovku, vysavač a pod.

1 0
možnosti
Foto

A takhle vtipně jste to vyřešil! Bravo!

0 0
možnosti
MP

Porovnáním účasti těsně po revoluci, nebo na Krymu a porovnání účasti voleb do senátu, či evropských voleb na Slovensku mi vychází, že jde o DŮLEŽITOST významu těch kterých voleb. V těchto volbách nebyla žádná důležitost. Brusel je někde daleko, nevíme, co tam kdo dělá, a ohnuté banány snižují důležitost této organizace ještě více.

0 0
možnosti
IN
AM

No, když někdo tvrdí, že EU = SSSR, tak to je potom těžké...

1 0
možnosti
MT

Jaksi se nam ta 'svoboda' a 'demokracie' vymkla z ruky...

0 0
možnosti
Foto

Jo, vystrčili zadnici a teď zase budou pět let brečet jak je na ně EU zlá.

3 1
možnosti
Foto

A nemohli to nijak změnit. O tom píšu.

2 0
možnosti
AM

82% (ne)voličů je s EU spokojená, proto nepovažovali za nutné jít volit.

3 3
možnosti
Foto

Nikoliv. 82 % voličů nahlédlo zbytečnost.

3 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.