Diskuse

Amina

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Soudci, policie a státní zástupci vyvinovali úsilí a veřejné prostředky k prokázání nějakého trestného činu a odsouzení pachatele víc jak osm let ?  to ještě není vůbec jasné, kdy vůbec budou uzavřeni. Jsou případy, které se táhnout od roku 1993. Všude v Eropě, pokud není věc uzavřena do šesti let,  tak se zastavuje. Vždyť svědci si už po dvou letech si pomalu nic nepamatují.  Co je to za spravedlnost, když po tolika letech vyslýcháte svědka a on si pomalu nic nepamatuje a přesto soud vynese rozsudek.

0 0
možnosti
JC

Systém postpenitenciární péče se od dob socialismu u nás naprosto zhroutil. 

Jediní, kdo se o propuštěné vězně, jsou-li v ekonomické a sociální nouzi stará, jsou katolická Charita a evangelická Adra, a to bez jakékoli podpory státu. A samy na to rozhodně nestačí, protože práci jim zajistit nemohou.

0 0
možnosti
Foto

Nemáte pravdu o lidi propuštěné z výkonu trestu o mladistvé, kteří se dopustili provinění se podle zákona stará  Probační  a Mediační služba České Republiky  ve spolupráci s  Policií ČR a dobře.

0 0
možnosti
RK

Pěkně zpracované.R^

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za Váš názor.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.