Foto

J26a36n 43Š31i66k

11. 6. 2024 20:07

Tyhlety plamenné projevy píšete už několik let a pořád v nich není nic nového. Jen fňukání jak všichni dělají všechno špatně. Zkusili jste se třeba někdy zamyslet, jestli právě v tomhle není problém Svobodných? Asi ne, že. Pořád jen přešlapujete na místě a nic. Ono to tak bude furt, dokud nepřijdete s něčím novým. Jinak za několik let tady budeme zase číst jak vám zase někdo přebral voliče. Fňuk. Hezký den

Foto

Tak to jsem rád, že mě tak pozorně dlouhá léta čtete. Určitě v tom pokračujte dále! Jsem rád, že mám tak věrné čtenáře.

Foto

V sedmdesátých letech začalo být všem myslícím zřejmé, že socialismus s jeho principy je brzdou progrese. Dnes je většině rozumných jasné, že dnešní pojetí EU je něco podobného. Socialismu pomohl do hrobu Gorbačov. Snad se najde spasitel i pro EU.

PC

Je iluzí věřit na nějakého spasitele. Těch už v historii bylo, a jak to pokaždé dříve či později dopadlo!

Jediná možnost, avšak nereálná, je změna vědomí lidstva. Dokud totiž bude fungovat ego (to jest chamtivost, touha po moci a vlastním prospěchu a po povýšení vlastních potřeb nad potřeby druhých), dotud se lidstvo bude potácet od jednoho maléru k druhému, přičemž těžit z toho budou vždy ti nejchamtivější, nejagresívnější, nejsobečtější, tedy ti, kteří budou schopní jít za svými cíli i přes mrtvoly.

RP

Škoda, že Svobodní nedostali více prostoru. Jejich lídr Vondráček by mohl mít jako politik budou budoucnost.

LP

Celá brusel je natolik korupční zlobbované prostředí a pravomoci europoslanců tak malé, že ty volby opravdu jen sotva něco změní.

AT

Jojo Mach. Políbil prsten moci. Ale na nesprávném prstu.

  • Počet článků 282
  • Celková karma 23,70
  • Průměrná čtenost 2470x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.