Otevřená rada pro Otakara T.

Předem upozorňuji, že tento článek je VELMI cynický, sarkastický, necitlivý a doufám i absurdní, takže kdo nezná význam všech těchto slov (nebo je advokát, soudce {třeba i Nejvyššího soudu} nebo Státní zástupce, či jinak rozumu mdlého) ať si jej (ten význam) najde před čtením, určitě pak před vložením příspěvku do diskuse. Rozhodně by to neměly číst citlivé povahy. Ostatní, čtěte ho opravdu s odstupem a s přihlédnutím ke skutkům a trestům z minulé doby.

Vážený pane Otakare (na slušném označení trvám, protože Vaše Lidská práva jsou v tomto případě ta nejdůležitější), předkládám Vám rady, jak se dostat z této šlamastyky co nejlépe.

V první řadě zapátrejte v pamětí, jestli se Vaše matka ve Vašem dětství nestýkala s nějakým romem (tehdy cikánem). Pokud ano, ať veřejně prohlásí, že on byl Vaším otcem a že i Vy se cítíte být romem. Nezapomeňte to prohlásit před p. Krausem v televizi v jeho pořadu, kam budete jako oběť (vysvětlím později) s matkou pozván. A rovněž nezapomeňte vypsat „rómská národnost“ při sčítání lidu v nyní v březnu - je to důležité! Před uvalením vazby (a hlavně před pořadem v TV) navštivte nějaké solárium a vystavte svůj obličej UV záření. Čím víc, tím líp – využijte skutečnosti, že Vaši tvář média nezveřejnila tolikrát, jako tvář útočnice.

Nyní se dostávám ke sledu událostí, jak by měly být prezentovány. Nikdo Vám neuvěří, že jste neviňátko, Váš trestní rejstřík neskryjete, a proto ho využijte. Váš rómský původ – zvykejte si na to, za pár let života na svobodě to stojí – Vás vyloučil ze společnosti – trpěl jste. I jste kradl. A to se Vám stalo osudné i tehdy, když jste sáhl útočnici na baťoh rukou (od krve, spermatu nebo z čeho zjistili Vaši DNA – budeme říkat nemytou) s úmyslem opatřit si svačinu. Schválně jste si vybral „bílou svini“, ale byl jste překvapen jejím promyšleným úmyslem Vás zabít (pardon, řekněme rovnou raději zavraždit). Vyličte, jak Vás pronásledovala, cestou odhodila baťoh, nakonec po Vás vrhla klíče, když jste se chtěl ukrýt v křoví. Jen se štěstím jste vyvázl bez zranění. Od té chvíle jste ji neviděl, bál jste se otočit, ale trauma máte dodnes... Už si jen matně vzpomínáte, že proti Vám šli tři holohlaví výrostci v kanadách a s cizími nápisy na tričkách...

Věřím, že naše spravedlivé soudnictví Vás odsoudí za pokus o krádež se sazbou v dolní polovině, možná vyváznete s podmínkou díky polehčujícím okolnostem - navíc, když se k pokusu o krádež přiznáte.

Opakuji, článek je cynický, necitlivý, sarkastický a doufám i absurdní. Doufám...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Zajíčekmiroslav | pátek 18.3.2011 11:41 | karma článku: 16,43 | přečteno: 927x