Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...spíše nesouhlasím...uznávám že nadále by základním kamenem společnosti byla rodina....ale nesouhlasím s tím...aby bylo nadiktováno...že lidé smí žít JENOM v klasické rodině a nikdy jinak....a myslím že takto se na to dívá i většina těch...kteří k referendu nešli.....a tímto způsobem dali najevo....co si o tom myslí....

4 0
možnosti

Vypínám počítač... Lidi, odkud čerpáte informace? Podívejte se na slovenské zdroje, v tom referendu nebylo ani slovo o tom, že by zakazovalo homusexuální soužití. Nic ve stylu islámského státu nebo Saúdské Arábie.

1 0
možnosti

..ještě než to vypnete......kde jsem ..prosím citujte...napsal něco v tom duchu....že referendum bylo o zákazu homosexuálního soužití...???

...pak klidně běžte...kam je vám libo....

2 0
možnosti

Tím, že dané téma dáváte do souvislosti s tímto referendem. Pokud totiž referendum není o tom, co jste napsal, neobstojí argument, že neúčast na něm má něco s společného s vyjádřením názoru na vámi zmíněné téma.

0 0
možnosti

...kde prosím dávám toto (jaké vlastně ?) téma..do souvislosti s referendem......já psal o mém pohledu na klasickou rodinu...jako zákald společnosti....ono bylo o něčem jiném...???

1 0
možnosti

Vycházel jsem z toho, že článek se týká referenda, diskuze se týká článku, tedy referenda. Dále z věty "a myslím že takto se na to dívá i většina těch...kteří k referendu nešli.....a tímto způsobem dali najevo....co si o tom myslí...."

Ovšem pokud jsem vás pochopil špatně, potom berte tuto diskuzi za bezpředmětnou.

0 0
možnosti

..to co je dole...patří sem....;-)..nějak jsem pomotal sled vlákna....

0 0
možnosti

pokud vím - referendum mělo tř otázky 

1. Souhlasíte s tím, aby se manželstvím nemohlo nazývat žádné jiné soužití osob kromě svazku mezi jedním mužem a jednou ženou?

2. Souhlasíte s tím, aby párům nebo skupinám osob stejného pohlaví nebylo umožněno osvojení (adopce) dětí a jejich následná výchova?

3. Souhlasíte s tím, aby školy nemohly vyžadovat účast dětí na vyučování v oblasti sexuálního chování nebo eutanazie, pokud jejich rodiče nebo děti samy nesouhlasí s obsahem vyučování?

pokud jsem schopen posoudit psaný text...tak otaázky 1 a 2 se jednoznačně týkají klasické rodina...takže kde jsem se dle vás nevyjadřoval k referendu...???

0 0
možnosti

Vy píšete o přikazování formy soužití a na to já reaguji, tedy, že nikdo nikomu nic nepřikazuje.

První otázka se týká názvu takového soužití, když rozkliknete můj blog, je tam odkaz jak na Jazykovedný Ústav L. Štúra, tak na Ústav pro jazyk český, které nabízejí odborné odpovědi. 

Druhá otázka se týká hlavně osvojení. Zde by šla nalézt paralela k vaší úvaze, ovšem jenom při troše fantazie. Týká se hlavně dětí, toho, do jakých rodin je má stát svěřovat.

Třetí otázka se soužitím nesouvisí vůbec.

0 0
možnosti

1 - otázka se ptá jestli cokoli jiného než klasickou rodinu lze považovat za společensky přípustnou

2 - tato otázka se ptá jesli dítě smí vůbec osvojit  nebo adoptovat někdo jiný než klasická rodina

3 - souhlasím..ale já nic jiného ani netvrdil....

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1479x
Ani eurohujer, ani euroskeptik, nýbrž v ČR vážně ohrožený eurorealista. Ani komanč, ani nácek, ale pragmatik dle svého. Motto blogera: Všem se nikdy nezavděčíš.

Seznam rubrik