Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

honda_mrkos_pajdusakova

2. 10. 2009 12:26
Nechci být moc šťouravá,

ale jestli ti strážníci (nikoliv policie) byli od vás 200 m (!!!), tak co jste čekala, že udělají?!? Na dvě stě metrů opravdu nelze rozeznat, o co jde.

Taky by mě zajímalo, jestli jste to někde oficiálně ohlásila., o tom tam nepíšete.

Obzvlášť jestli jste právník, tak snad chápete, že popisem na blogu to asi nepořešíte.

Nicméně souhlasím s tím, že lhostejnost lidí přímo se u těchto situací nacházejících je naprosto tragická. Také jsem to zažila, a ne jednou. :-(

0 0
možnosti
KT

Ježikača

1. 10. 2009 0:47
tohle místo je fakt prokletý,

sestra mé kamarádky šla taky z fitka, maličká, dlouhovlasá. taky na ni pokřikovali dva. jeden si i šáhl. no. sestra mé kamarádky byla mistryní republiky v kick boxu. odvážlivec se posbíral po zemi, ani nepoděkoval, a bylo ticho po pěšině. ten to myslím nebyl. a tomu vašemu přeji srdečně zlomenou nosní přepážku.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

1. 10. 2009 0:33
Emm to zase tady by se naslo plno frajeru, kteri

by se nanej z laskou vrhli a namlatili mu hlavu do krku !;-D Obvzlast kdyz by ktomu meli takovyto duvod !;-)

0 0
možnosti
M

mathilda

24. 9. 2009 1:38
Úchylák je ...

Zaujímavé, na ozaj zaujímavé, kdo nevěří ať tam běží a kdo věří je zralý pro Kateřinky.

Tak ten Váš svazek klíčů váží 1/4 kila a do fitnesstudia chodíte ve zlatě. Ve značkovém batohu máte krom těch klíčů též mobil a MP3 a namístu mobilu jste vytáhla ty mohutné klíče ( zvonař od Notre Dame je proti Vám hadr) a vrazíte je tomu úchyláku do ksichtu. To ztratil v důsledku své úchylnost i normální reflexy, že neuhnul nebo nevztyčil ruku na obranu? Dalo by se vysvětlit jen tím, že v tom tělocvičném klubu provozujete teak-won-do, psáno též Teak wondo, nebo boxujete nebo procvičujete jiný útočný sport namísto baletu. Budiž, nic není vyloučeno, ale žeby policajti ignorovali ublížení na těle, zvláště když zraněný ječí jako pominutý a svíjí se bolestí na zemi? S trochou fantazie se dá z banální příhody vybásnit opravdový horor.

V opačném případě bych měla strach potkat toho "úchyláka"ještě jednou.

0 0
možnosti
KZ

Katka1

2. 10. 2009 11:09
Re: Úchylák je ...

svazek klíčů jsem zvážila, má 227 g. Do fitness nechodím ve zlatě, měla jsem řetízek s přívěškem, náramek a naušnice - vše nesundávám ani ve sprše.

Proč nezvedl ruku na obranu nevím, snad proto, že je měl momentálně zaměstnané šmatláním po mé osobě. Nebo jsem spíš měla štěstí.

To svíjení se po zemi bolestí zřejmě bylo divadýlko pro veřejnost (s ohledem na to, jak rychle vstal a šel si po svých, když si ho nikdo nevšímal) a policajti? co já vím,třeba ho znali....

V batohu nosím mobil, protože musím být pořád v dosahu (klienti), MP3 nebylo v batohu ale v kapse džínů. Batoh je velikej a věci do něj po cvičení nahážu bez ladu a skladu, prostě jsem ten mobil dost rychle nenahmatala, než jsem nahmátla klíče, už byl zas u mně.  V tu chvíli žádná rozumná ženská nebude se dále pokoušet telefonovat a začne se bránit.

Dík za rozbor. Evidentně mne nesnášíte ( z Vašich příspěvků u mých článků není ani jeden jiný než nenávistný), takže přeju hodně žlučovitých záchvatů při čtení dalších mých článků.

0 0
možnosti
JR

vypsanafixa

12. 8. 2009 22:18
všechno je jinak

Milá holčičko, mám Tě ráda, ale dnes nebudu moc fajn. I kdyby sis vybrala jen ten poslední milión svých prababiček, zjistila bys, že 90% z nich přišlo do jiného stavu tak, že je nějaký "otrapa" popad někde na mezi a nechtěl si nechat nic vysvětlit. Je to holt tak, že když devče vystrkuje své nejhezčí ozdoby, tak se na to chlapi lepí jako mouchy na turecký med. Je to tak ode přírody vymyšlené. Když fenka hárá, ani se moc nezajímá, co se to za ní děje, i kdyby tam byla kilometrová fronta. Nechává to na přírodě, že se prostě ty spermie (či jejich "dárci") poperou a vyjasní si to samy, která je lepší. A lidské samičky jsou konstruovány úplně stejně. Ty nejstudenější to v sobě dokáží nejvíc popírat, ale to neznamená, že to je k něčemu dobré - mají tak nanejvýš dvě děti a bílá rasa pomalu ale jistě vymře. A protože mezi sebou spermie různých "dárců" nesoutěží, tak se dementi a jiné mátohy rozmnožují stejně rychle jako ti zdraví. A zbytek bílé rasy tedy extrémně rychle  degeneruje.

0 0
možnosti
VP

sanborn

13. 8. 2009 9:45
Re: všechno je jinak

takže většina babiček byla znásilněná a to neznala triček oranžovýchEU

0 0
možnosti
TT

mamenec

30. 7. 2009 7:32
Vracel jsem se před cca 14 dny

večer domů a potkal svou 20-ti letou dceru, jak ji podobnej fujtablák otravuje stejným způsobem ( mimochodem, bydlíme kousek od Karláku, třeba to byl on ). Mám 1,85 m a 90 kg. Bylo to vyřízený za 10 vteřin. Ale co mě vážně dostalo, že ten srágorka se rozbrečel :-)

0 0
možnosti
DK

Fonon

30. 7. 2009 9:07
Re: Vracel jsem se před cca 14 dny

;-D

0 0
možnosti
MI

Ajetak

30. 7. 2009 0:06
efekt rozptýlení

Kdesi sem slyšel o efektu rozptýlení - čím více lidí přihlíží, tím méně ochotnější jsou pomoci :(

0 0
možnosti
K

Killingworth

30. 7. 2009 0:04
Je mi celkem jasno....

.....z ruznych nazoru mnoha ceskych muzu na chattech, ze "Taliban" jim neni vubec vzdalen, pokud se jedna o zeny a jejich vztach k nim. ALE,  takove AGRESE za bileho dne a bez pomoci pomoci policie (v dohledu), ci kohokoli jineho mne SOKUJE! Ziji v USA jiz 40 leta a moje (krasna) zena (ceska) jiz 19, ale neco takoveho jsme zde, ani naznakem, nezazili........Ma "stara vlast" je v MNOHEM stale hodne pozadu. Je to jiste bolestiva pravda, ale pravda!;-(

0 0
možnosti
A

AlBunda

29. 7. 2009 23:24
asi se budete divit,ale před úchylem vás ani ta burqa

neochrání

0 0
možnosti
D

dasa0302

29. 7. 2009 21:17
Dobře, že jste mu jí těma klíčema migla!

Aspoň si dá ten opruza příště pozor.

Já si myslím, že tohle zná každá ženská. Plno lidí, ale nikdo nic nevidí a nechá jí, ať s ní chlap cloumá a huláká ní čuňárny.

Že se takhle chovají i policisté, tak to je fakt děsný.

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6807x
Jsem Katka. A tenhle blog se co nevidět přesune jinam. Kam? Hledejte. Pokud to bude osud, najdete mne. Pokud ne... no, mí tři čtenáři mi stačí