Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

handour

23. 7. 2009 13:24
nikdo nemůže nikoho k sobě přivázat

když bude chtít, odejde...Ať kamarádka víc myslí na sebe, to je jediný důležitý a ne jestli je ten chlap vůl nebo není, jestli pomejšlí na nevěru nebo už v ní jede...život jde dál...šup zavolat kamarádce a skáknout na dva steaky a svatební dort!R^:-)

0 0
možnosti

Vanislav

23. 7. 2009 13:13
Ach jo....klasicka zenska

co si nejdriv promluvit s manzelem nez zacnete psat nepodlozene blaboly na net?

0 0
možnosti

juve

23. 10. 2008 21:04
Marmeláda na chleba bez másla?

Tak to je ale dobrá čuňačina ;-D

0 0
možnosti

-fh-

11. 10. 2008 20:49
chutě

To že mu chutnají steaky na to už je pozdě a vztah zřejmě nefunguje....v dobře fungujícím vztahu by si měl partner všimnout ,že ten druhý zkouší jíst dort nožem a vidličkou.;-O a zkusit se zkomunikovat dříve než si místo dortu bude porcovat stek.

0 0
možnosti

Katka1

8. 10. 2008 12:27
Re: Fakt je vůl..?

Možná ji prostě napadlo zajít nejdřív za mnou. Ve svých vlastních vztazích postrádáme nadhled. Je lepší se svěřit někomu "nestrannému" dřív, než uhodíme bandurskou na partnera. Co když jde o planý poplach? Zbytečně se předvedu jako žárlivá hysterka? Nejdřív to proberu s kamarádkou a ta mi řekne, abych neplašila. Pokud se jeho chování ke mně nezměnilo, tak bych to neřešila :-)

0 0
možnosti

mgns

8. 10. 2008 9:17
Fakt je vůl..?

Tohle bych neřešil s kamarádkou. Už to je důkazem toho, že ten vztah nefunguje. Komunikace je na prvním místě a toto je jako ztráta důvěry. Proč se nezeptá jeho? Bojí se, že by se jí vysmál, že by to byla pravda? Jaký je to tedy vztah?

0 0
možnosti

Hucul

26. 9. 2008 12:43
Praha-Ostrava?

Treba si proste s kolegou zajeli na veceri do Prahy, protoze v Ostrave se do nedalo zrat? Tohle bych resila az pri vzdalenosti vyrazne vetsi. :o)

0 0
možnosti

nyny.

26. 9. 2008 11:39
jejda

to je napínavé, docela by mne zajímalo, co z toho nakonec vyleze :-)

0 0
možnosti

gh_12

26. 9. 2008 11:25
Lidé prý nemívají po kapsách "cizí" účtenky - a nebo ano?

Jsou jen dvě možnosti:

1) Je opravdu jeho a sám si ji strčil (patrně bezmyšlenkovitě) do kapsy - což neodpovídá rafinovanému plánu se služební cestou, ani faktu (který byl správně a okamžitě odhadnut), že by mu k ničemu nebyla. Pak je tedy opravdu vůl. A navíc to svědčí o "ztrátě počáteční ostražitosti" - tedy "nový" vztah již přešel do rutiny, na původním již tak nezáleží, trvá delší čas (patrně již touto formou oslavovali "výročí" - nikoliv počátky "balení") a původní vztah je téměř ztracen. Alternativou je, že je jeho a do kapsy mu ji "podstrčila" nová známost pro urychlení rozpadu vztahu původního a naplnění vlastních cílů.

2) Není jeho, do kapsy ji dal záměrně pro "oživení" stávajícího vztahu (možná mu to někdo poradil), tak aby "byla nalezena" a má připraveno vysvětlení naprosto neprůstřelné už jen proto, že je pravdivé. Pak není vůl, ale adrenalinový sportovec, který by rád, aby se mu ten dortík (s upadajícím zájmem) začal nabízet i jako steak, brokolice atd.

3) A nebo taky NE!

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6807x
Jsem Katka. A tenhle blog se co nevidět přesune jinam. Kam? Hledejte. Pokud to bude osud, najdete mne. Pokud ne... no, mí tři čtenáři mi stačí