Diskuse

O flirtování

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LA

lukinoo

13. 10. 2008 11:53
áá tak slečně mělá zájem o dva trempy nejednou

No co někoho vzrušeje trojka pod širákem. Jiný to má rád se sousedkou..

0 0
možnosti
S

sabka

12. 10. 2008 13:31
Hlavu vzhůru Katko,

je to otázka věku a zkušeností. Až naberete víc sebevědomí, budete flirtovat ostošest. Moje máti říkala, že když s ní za mlada nějaký kluk začal flirtovat, tak už v duchu vymýšlela jména jejich potencionálních dětí...

0 0
možnosti
ZN

eman1

12. 10. 2008 6:35
Vy ale asi také flirtovat

neumíte. Připadá mi, že ve Vás něco hlodá, nějaké to co kdyby a tak. Proto si taky myslím že jste poděkovala za 10 minut, jakému si trampovi. Si pište že si Vás pamatuje, a poděkování už by byla ta Vaše zmiňovaná pozvánka.

0 0
možnosti
MB

Punk_forever

12. 10. 2008 13:11
Re: Vy ale asi také flirtovat

No, škoda jen, že se k tomu autorka doslovně přiznává někde kolem šestého odstavce ;-)

0 0
možnosti

liberecak

10. 10. 2008 1:34
ty vole

na OnaDnes je škola flirtu a najednou všichni flirtujou. Nevim, ale jestli mávání je flirt, tak asi flirtujou všichni vždycky sem myslel, že flirt už musí aspoň dojít k kontaktu, byť verbálním..tohle prostě jenom byli dva lidi, co se zrovna dobře vyspali, tak se na sebe koukli, sympaticky a zamávali si...jo, ta pěkná Slovenka, co sem s ní mluvil na vídeňským letišti, jestli mám jet busem SA do Brna nebo přes Blavu, taky sme si pak zamávali, když odjížděla první, ale flirt bych z toho nedělal...

0 0
možnosti
-

-fh-

11. 10. 2008 20:34
Re: ty vole

Většina lidí by místo mávání čuměla max.před sebe a dělala ze sebe krátkozraké.Jinak souhlasím,že v Čechách se to moc nenosí z principu radši doslova omráčit (uhranout) toho druhého svým majetekem, postavením apod.pak na normální konverzaci není čas.Ale nezoufejte, s holkama mladší 25 let se % úspěšnosti koketérie jak říkám já, zlepšuje a dostává se na úroveň 35-letých a starších. 

0 0
možnosti
JC

Jose Chroustal

9. 10. 2008 17:28
Flirt může být příjemná, vzrušující zábava, ale taky

hodně velká nuda. Já do toho párkrát šel a to je při mé ostýchavosti co říct a nikdy to nedopadlo špatně. Dokonce se stalo, že má přátelská reakce na odmítnutí vyvolala s fázovým zpožděním zájem dobývané a role se vyměnily.

Takže bych si dovolil shrnout své poznatky do několika amatérských rad pro úspěšný flirt :  Jít do toho, jen když vás vyhlédnutá žena opravdu zaujme, ne flirt pro flirt. Být úpřímný, přirozený, uvolněný. Pokud možno hned v úvodu zmínit nějakou zajímavost ze svého života, která by ženu měla zaujmout, ale ne se začít vychloubat jako Baron Prášil.

Snažit se číst v chování partnerky - při zřejmém nezájmu to příjemně ukončit, hlavně žádné jízlivosti. Být upřímný (ne ukecaný), pozorný (ne servilní) , zábavný (ne rozjuchaný), sebevědomý (ne sebestředný).    

Včas odhadnout zda došlo mezi vámi k určitému souznění. Pokud dobývaná myslí že Kerouac byl někdo z Vyvolených a impresioniské jsou nějaká sekta, tak to dobrému sexu nevadí ale vzrušující flirt z toho asi nebude. 

 

0 0
možnosti
A

Arth-

9. 10. 2008 19:43
Re: Flirt může být příjemná, vzrušující zábava, ale taky

;-D  Hezkej závěr.... ;-)

0 0
možnosti
RH

Rudolf Havlík

9. 10. 2008 15:34
hezké

já bych vám moh říkat věci..ale to bych byl mrtvej muž:) krásně napsaný. ten pritel na to jde asi fakt spatne, ale to je jedno  R^

0 0
možnosti
KZ

Katka1

9. 10. 2008 16:29
Re: hezké

Sice nevím proč byste byl mrtvej muž (a tím víc jsem zvědavá), ale ten palec zrovna od Vás mne moc těší, protože pro mne jste něco jako celebrita :-)

0 0
možnosti
F

flame

9. 10. 2008 13:29
Jedu autem,

přede mnou nějaká žena na kole, jen tak v sukni, tričku, chci předjet, ale blízko křižovatka....dojeli jsme na ni a zastavili, v momentě kdy měla volno, šlápla ve stoje do pedálů nádherným způsobem, ruce se jí vzepřely an řidítkách a vlasy ve větru se rozevlály....zůstal jsem stát a nevěřícně díval, prostě v tu chvíli u mě zazářilo slunko. Měl jsem hroznou chuť ji zastavit a říct jí to, jen tak, aby věděla, že to byl krásný okamžik, poděkovat za něj. Neudělal jsem to, nevím proč, třeba by nepochopila, třeba jsem měl strach co bude dál.......

Díky vám jsem se do té milé chvilky vrátil....

0 0
možnosti
LA

lukinoo

13. 10. 2008 11:55
Re: Jedu autem,

Stačilo zastavit, nabídnout ji 2 litry za kuřbu a měl bys krásných okamžiků více...

0 0
možnosti
A

Arth-

8. 10. 2008 18:36
Dovolím si nesouhlasit...

Jsem na světě už poměrně dlouho... a už dlouho flirtuju. Pořád.

Svět je smutné místo k životu - tak proč si ho nezpříjemnit! Aspoň trošku...

Za ty roky jsem měl problémy dvakrát? Možná třikrát...  a desítkám, možná stovkám dívek a dam jsem zpříjemnil jejich deset minut. To je dobrej poměr, ne?

Takže toho zahraničního přítele pozdravujte a vyřiďte mu, že buď neumí flirtovat...  nebo byl netrpělivej. A nebo měl prostě smůlu.

;-)

0 0
možnosti
T

Tamuno

12. 10. 2008 1:59
Re: Dovolím si nesouhlasit...

A nebo ten  zahranicni pritel keca, to je taky moznost. Mam hodne znamych Cechu ci cizincu a vsichni flirtuji uspesne !

0 0
možnosti
OH

BenediktSpinoza

8. 10. 2008 11:07
nejspis jeste bude mlady trdlo

coz vysvetluje i omlouva tve pochybnosti o tvem vzhledu, ktere jsou z pohledu chlapa ponekud usmevne:-) na te fotce nevypadas spatne a pokud se dovedes mile usmat, tak si bud jista, ze vetsina chlapu ochotne prehledne i pripadne nedostatky, i tedy pokud by skutecne existovaly i v realite a nejen ve tve hlave:-) neprestavej, pokracuj:-)

0 0
možnosti
KZ

Katka1

8. 10. 2008 11:11
Re: nejspis jeste bude mlady trdlo

No nejsem zas až tak mladý, ale trdlo jsem zcela určitě. A obávám se, že trdlem už zůstanu ;-D. Navěky, mám to po rodičích.

0 0
možnosti
MR

racik123

8. 10. 2008 10:39
flirt je OK :-)

Nevím, ale osobně moc nesouhlasím s tím, že se u nás neflirtuje a že to ženy neumí přijímat. Flirtuju docela rád a ještě nikdy se mi nestalo, že bych se pak musel zuby nehty bránit nějaké vdavků či sexu chtivé dámě :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6807x
Jsem Katka. A tenhle blog se co nevidět přesune jinam. Kam? Hledejte. Pokud to bude osud, najdete mne. Pokud ne... no, mí tři čtenáři mi stačí