Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

salinka

9. 4. 2009 16:37
Přesné a výstižné

Také to znám a také se dávám na vojnu co to dá. Ale zjišťuju, že se to vyplácí. Reagovala jsem naprosto stejně jako Kačka, také došlo na písemnou stížnost leč bez titulu. Nikdo neodověděl. Je to pár měsíců a na dotyčný obchod jsem rezignovala a světe dive se? Vedení se vyměnilo, vyházelo celý stávající personál a dokonce se pokouší změnit pošramocené image. :-) 

0 0
možnosti

sterji00

9. 2. 2009 17:37
Život a nakupování je boj :)

Díky za další pěkně napsaný článek o tom, co patří do skládanky otravností dnešní doby. Je pravda, že už se mi jako "za komančů" dlouho nepovedlo přinést domů zkažený jogurt nebo skyslé mléko (díky pokroku, kontrole, konzervantům?), ale o to větší adrenalinový zážitek je často přímo nákup v hypermegaobludách (krásné označení :-)). Možná jsem šťoura nebo mám strašný pech, ale co větší nákup, to nějaký průšvih. Jednou je to nezakoupitelné tričko (ono prostě námá správný kód), podruhé čokoláda za úplně jinou cenu než na regále (paní na info nechtěla věřit, dokud jsem jí nedonesl reklamní ceduli 2x1m), potřetí šílená fronta u pokladen (krásných 58minut).  Je to pořád dokola, ale snažím se být klidný a nad věcí a možná začnu psát Paměti maloobchodního nakupování ;-D

0 0
možnosti

h(r)ochy

7. 2. 2009 15:37
tak

Dnes jsme bohužel v opozici, zásadně razím heslo učit ostatní "vzorným" příkladem...

Hummm musím to přehodnotit, neb po těch letech musím uznat, že se ze mě stala lidská troska. :-)

Ještě že jsem se teď dostal do komunity, která si zdvořilého chování nesmírně váží.

Krásný den padlence.:-)

0 0
možnosti

LuckyLuke77

6. 2. 2009 23:49
Bojovat s vetrnymi mlyny se musi

Moje pani mama je neco podobneho a shodou okolnosti je tez pravnik/pravnicka. Kdy jsme ji poznal a videl o co se pokousi, tak jsme si z ni nejdrive delal legraci o neco pozdeji jsme ji pochopil a zacal ji o to vice respektovat a ted je ze me dalsi Don Quijote. Take jsem se dal na onu trnitou cestu a bojuji s vetrnymi mlyny kazdy den. On se totiz jinak nezmeni. Hezky clanek, pridavam karmu.

;-)

0 0
možnosti

Shaza

5. 2. 2009 23:29
:o/

bezva článek, píšete moc pěkně, dávám karmu a házím si vás do RSS :)

PS: já jsem jednou psala stížnost na paní na finančáku a odpověděla mi ta paní na finančáku - měla totiž v náplni práce i stížnosti :)

0 0
možnosti

7. 2. 2009 12:42
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6807x
Jsem Katka. A tenhle blog se co nevidět přesune jinam. Kam? Hledejte. Pokud to bude osud, najdete mne. Pokud ne... no, mí tři čtenáři mi stačí