Tak jsme ve světě trapností opět proslulejší. Intelektuálové, snad jste nyní spokojeni.

Tak k nám zavítal čínský prezident a dříve, nežli vůbec dorazil, začala se proti němu štvavá kampaň. Zatímco v Británii se mu dostalo doslova královského uvítání, u nás to začíná být pomalu jeden skandál za druhým. Bravo! Tleskám

Kdo by si toho nevšiml. Do naší malé Republiky zavítal prezident Číny a přípravy na jeho příjezd byli doslova ohromující. Vlaječka kde se dalo, sem tam plakát a pro setkání s ním zamluvena snad polovina Prahy. Zeman si jej zve do Lán a kdo ví, co jsem ještě vynechal. Ano, i mi se zdají tyto přípravy vskutku přehnané, ale vzhledem k tomu, že jsme mistry světa ve vlezdoprdelismu, dá se to pochopit. A musím přiznat, že i mně není zcela jasné, proč že se Čína rozhodla investovat právě do naší malé zemičky a cítím jisté obavy. Avšak to, co předvádíte nyní vy všichni tzv. intelektuálové plní pravdy, lásky a kdo ví především čeho dalšího ještě, to začíná přesahovat všechny meze slušných mravů.

Zatímco v Británii se Si-Ťin pchingovi dostalo královské uvítání, projel se zlatým kočárem, sama královna Alžběta pronesla něco ve smyslu, že "návštěva čínského prezidenta v Británii znamená milník v tomto nebývalém roce spolupráce a přátelství mezi Spojeným královstvím a Čínou" a média pěla celkově jen chválu na to, jak si to Britové pěkně zorganizovali, u nás se člověk dočítá o jednom skandálu za druhým. To jednou pár idiotů pošpiní Čínské vlajky barvou, další den je někdo sundá a pak se dokonce dočtu, že je někdo snad měnil i za Tibetské.

Ano, přesně tak se chováme k zahraničním návštěvám. On k nám někdo přijede investovat nějaké ty prašule, tak proč jej nezačít urážet dříve, než přijede. A pokud si myslíte, že vaše špinění vlajek Tibetu nějak pomůže, tak vyšetření hlavy by asi neuškodilo.

Pravda, viník nebyl dopaden. Vinit z toho TOPku je také hloupost. Avšak kdo jiný, než její následovníci z mamahotelu věčně se ohánějící svým ohromným intelektem, neboť se nějakým podivným způsobem dostali na vysokou školu, by si to dovolil. On ten hloupý póvl tvořící zbytek národa přeci za Zemanem stojí a proti návštěvě čínského prezidenta také nic nenamítá.

Takže ano! Tleskám tedy vaši nevídané inteligenci a očekávám jen další skvělé nápady, jak nás ve světě ještě více zviditelnit. Až k nám nebude jezdit vůbec nikdo, to bude teprve prdel co? Možná máte školy. Asi i mnozí ještě studujete. A je pravděpodobné, že jste si také někdy přečetli nějakou tu knihu. Etika vám asi však moc neříká. Vaše vystupování totiž není o nic lepší, než vystupování některých z těch křiklounů na Václaváku.

I když jak koukám, pracujete na tom zviditelnění vesele dále. Porvat se s čínskými turisty, nebo co to bylo, to už je opravdu síla. Mnozí o tomto incidentu zjevně ještě neví, ale je možné, že k večeru se objeví na ČT Goebbels. Je jen otázkou, jak to média podají.

A co že se stalo? No to si pár mladíků vyšlo na koledu s Tibetskou vlajkou přes rameno a strašně se diví, že se s nimi porvali Číňané čekající na svého prezidenta. Vlastně jim ji prvně pouze strhli. K potyčce došlo až po té, co se k našim návštěvníkům pro ni rozběhli. Ona je to totiž naprosto běžná česká tradice, chodit na Velikonoce na pomlázku s Tibetskou vlajkou. Už jen to, že dotyčný celou situaci natáčel, a začal natáčet dříve, nežli se vše začalo mlít, jak se sám chlubí, ukazuje boha jeho jasně, že muselo jít o cílenou provokaci. Tak se hlavně nyní div a fňukej ty demente, že policie zasahovala proti občanům ČR. Uvědomím-li si však, že v posledních dvou dnech bylo zadrženo i pár odpůrců migrace a použiji-li pak mediální matematiku, pak je patrné, že byli zachyceni i lidé z druhé strany názorové barikády. To by tě snad mohlo uklidnit.

"Z videa je jasně vidět také agresivita, se kterou několik Číňanů vystartovalo na kluky, kteří šli na koledu (s pomlázkami v ruce) a chtěli projít po chodníku. Následně jednomu klukovi, který pouze točil situaci na kameru, a který měl přes ramena tibetskou vlajku, někdo z Číňanů vlajku strhl a ten kluk se vrhl k Číňanům, aby mu ji vrátili. V ten moment se na něj sesypalo několik Číňanů a začali jej mlátit a to i tyčemi od vlajek."
(část přesné citace z popisku videa)

Jak sám pak uvádí, ČT i Prima měli o jím pořízený materiál zájem. Tak kdo ví. Třebas vám tyto záběry večerní zpravodajství promítne na obrazovkách. Není to ironie? Když nezveřejní záběry z demonstrace proti migraci či některé z projevů Miloše Zemana, vzkážou nám, že kdo chce mít informace, dohledá si je. Ale jakmile jim někdo oznámí, že má nahrávku z rvačky mezi českou mládeží a čínskými turisty, ihned po tom chňapnou. Ale o tom třebas zase někdy příště.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Wiltsch | pondělí 28.3.2016 19:19 | karma článku: 40,81 | přečteno: 2500x