Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Štětinu by\tostně nesnáším, takže karma R^

6 1
možnosti

..... bych se někdy aj rád potkal s "voličem" teho senátora, později EUposlance Štětiny,- .... enem takovej  krátkej, srdečnej, komorní rozhovorV!

6 1
možnosti
Foto

J46a39k54u11b 42R95o13t92h

8. 10. 2015 21:05

Já sice žádného neznám, ale protože váš výlev zní jako žoviální výhrůžka, napište mi na mail a můžeme se sejít. Rád to za ně vezmu.:-/

1 0
možnosti

Štětinovy názory na EU jsou skutečně hodně hloupé.

EU je pro něj posvátná kráva, které asi zachrání Evropu už svou existencí.

Ale žádná instituce nemůže nic zachránit, pokud sama není životaschopná. Akdyž EU vydává peníze, které by byly zapotřebí k obraně Evropy třeba před tím Ruskem, které je skutečně hnusně agresivní (a v tom hodnocení Ruska má Štětina pravdu), tak nemůže plnit obranné funkce.

Obrana něco stojí: Armáda, zbrojní průmysl, věděcký výzkum spojený s obranou, infrastruktura, satelity, tajné služby.

Jestliže tyhle peníze ta slavná EU vyplýtvá na fotovoltaiku, biopaliva, programy na začleňování těch, kteří tady žijí již stovky let, ale ještě se nezačlenili (a tudíž lze předpokládat, že toho nebudou nikdy schopni), a ředevším na přistěhovalce, tak bude naprosto k nepotřebě a naprosto neužitečná (stále mluvím o EU).

Je to jako s člověkem: Má-li kdokoli z nás plnit své poslání ve společnosti, především musí fungovat fyzicky: Musí mu tlouci srdce, musí mu pracovat plíce, játra, ledviny a slinivka břišní. Pokud tato podmínkia není splněna, nemůže, spisovatel psát romány, dělník odlévat kovy, inženýr projektovat nové stavby apod..

Stejně tak EU nejprve musí sama účelně fungovat, a teprve potom může plnit své funkce.

Právě proto, že tady Rusy nechci, odmítám tuhle EU v téhle podobě, jaká tady je. Ta je pro srandu králíkům i pro srandu samotným RUsům.

8 3
možnosti

Rv!!

Blogér, který neumí česky, stejně jako lékař, který neumí česky... ztrácejí u mne na hodnotě! A falešný obsah? Co dodat?

:-)

5 7
možnosti

Plácáš hlouposti, synku. Až toho budeš vědět o Rusku a životě tolik jako pan Štětina, tak si pohovíš...

7 8
možnosti

Je fakt, že Štětina toho ví o životě asi hodně. Lidí s backgroundem jako má on se už v politice moc nenajde.

2 0
možnosti
Foto

J74a65k58u56b 59R53o52t54h

8. 10. 2015 20:11

Pochopil jsem vás? Státník je člověk, který přijme názory pouličního davu (jehož průměrná inteligence má hodnotu nejhloupějšího z davu) a jedná podle průzkumů veřejného mínění (ať už byl průzkum nastaven jakkoliv a za jakýmkoliv účelem). Díky, ale něco takového může vydávat za demokracii jen rozumově deficitní jedinec.;-O

4 13
možnosti
Foto

Takže když se na demonstraci sejde dejme tomu 2500 lidí, jsou automaticky všichni tupci? A mělo by se jednat dle toho, co si myslí pár vzdělaných, aniž by své postoje davu dostatečně vysvětlili? Tleskám Vám, dozajista jste lidumil. Ono ani tak nejde o ten pouliční dav, jakož o nesouhlas nesoucí se spektrem společnosti. Nikdo se lidí neptá, jen se jim říká, co se má udělat. Možná že kdyby podala vláda pádné argumenty a program, který je dostatečně promyšlen, pak by možná i onen "pouliční dav" změnil postoj. Jenomže ono se mlží a blbě kecá ...

8 4
možnosti
Foto

Obávám se, že ona ,,osobnost" by byla jednou z těch ,,z nejuvědomělejších", Vždy, za každého režimu a pod jakýmkoli vývěsním štítem. Od např. NSDAP, přes onu KSČ až po současnost.:-/

7 2
možnosti
Foto

J16a10k25u83b 15R26o91t11h

8. 10. 2015 20:12

Jako obvykle se obáváte bez znalostí. U vás normální.:-/

3 3
možnosti

Štětina patří mezi ty lidi, kterým na socialismu vadilo nejvíce to, že to nevedli oni.

12 4
možnosti
Foto

J75a62k28u42b 38R27o54t39h

8. 10. 2015 20:11

Tak jistě, trenére. ;-DRv

2 6
možnosti

Díky za ty citace pana Štětiny. Na rozdíl od vás se všemi na 100% souhlasím. Ujistil jste mě, že to je skvělý člověk.

4 13
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/