A zase ten zlý Putin. Teď si pro změnu ve snaze nás zničit nechal sesestřelit letadlo.

Jsou to už dva roky, co se nás Putin s agresivitou hodnou Hitlera rozhodnul zničit a započal se jeho plán na zničení Evropy. Jeho vojska však přesto stále v nedohlednu. Nyní mu Turci sestřelili letadlo, a ten darebák opět nic.

Ano přátelé, jsou to již dva roky, co se stal poloostrov Krym součástí Ruské federace a na východě Ukrajiny vzplály plameny povstání. Málo kdo dozajista zapoměl, jak média ihned započala očerňovací kampaň vůči všemu ruskému, především pak vůči ruskému prezidentu. Putin se stal okamžitě novodobým Hitlerem. Varování, že se nás zlý Putler snaží obsadit a že krok za krokem kopíruje svůj německý vzor Adolfa Hitlera, tak ta číhala snad na každém roku.

A vida, od těchto událostí uplynuly snad dva roky a ruská branná moc stále nikde. A já se vás všech, kteří tak vehementně podporujete tuhle směšnou teorii o zlém Putlerovi, táži, poněvadž nikdo Putinově psychice očividně nerozumí lépe než vy. Na co k sakru čeká? Až se na něj připravíme? Myslíte, že by takto jednal Hitler? Já myslím, že ten by dlouho nečekal a vzal si, co chce.

Po pravdě mě udivuje, kolik lidí se této pomatené teorie stále drží. Už i mnohým Polákům došlo, že to obrovské imperialistické Rusko na jejich milovanou Polsku útočí již nějak dlouho.

Ostatně srovnáme-li ruské úspěchy v boji proti IS, přijde mi i jako hloupost předpokládat, že Rus už dva roky téměř bez úspěchu bojuje proti Ukrajině, ale to už je očividně věc názoru. S některými lidmi se zkrátka rozumně diskutovat nedá.

A nyní, taková rána. Turecko, člen NATO, sestřelilo Rusům, bojujícím proti našemu společnému nepříteli IS, letadlo. A reakce Ruska? Dá se říci, že téměř žádná. Zatímco kterýkoli válkychtivý maniak, kterým Putin dle vás očividně je, by se incidentu ihned chytil jako záminky pro započetí války, on opět nic.

No to víte. Franz Fosefovi a Vilému II. stačil jako záminka pro zahájení války Sarajevský atentát. USA využily jako záminku pro vstup do první velké války potopení civilního parníku Lusitanie. A vůbec, my Evropané jsme se už dokázali mydlit i pro menší věci a někdy i zcela pro nic. Hitler záminky ani moc nepotřeboval. A ten ničema Putin se takové příležitosti, jako je sestřelení armádního letadla, které zcela oprávněně v oblasti operuje, a pro jehož sestřelení dle všeho nebyl snad ani důvod, nehodlá chytit. Jak si to jen může dovolit. Taková příležitost napadnout nejen Turky, ale i celé NATO.

Je mi jasné, že tohle politikům a novinářům, kteří tady již dva roky straší zlým Ruskem, do karet moc nezapadá, a tak dělají, jako by k ničemu nedošlo. Zjevně teď někde kroutí hlavou a nechápou, jak mají tento postoj Ruska předložit tak, aby nám opět dokázali jeho plány pro likvidaci Evropy, jejich obyvatel i kultury.

Autor: David Wiltsch | pátek 27.11.2015 16:19 | karma článku: 40,54 | přečteno: 1738x