Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Tohle se objevilo na aktuálně.cz a myslím,  že to je hodně výstižné:

Zastavení dodávek proudu z Ukrajiny ale prorusky orientované obyvatelstvo Krymu spíš semknulo. "Lepší být bez proudu v Rusku, než s proudem na Ukrajině," řekl novinářům jeden z obyvatel poloostrova.

6 0
možnosti
Foto

Rozhodně je lepší být i bez proudu součástí země, kde vládne rozumná vláda, než být součástí země, kde vládnou vrahové.

Jak to výstižně řekla v naší ČT ukrajinská politička Šilovová:

"Vládu zlodějů jsme nahradili vládou vrahů".

2 0
možnosti
PB

..... áááá, tak Harvardy najdete v každym národu, - enem u nás se tem eště chlubijou ;-D a svoju omezenost kamuflujou "maskirovkama a trojskejma koňama" ,- ..... zpravidla do tejdna přinde léčba šokem a to nende ráciem zmáknout,- toliko semestrů na zvláštní zase nevychodili,- bych to ale neškrábal,- vono lepší upustit trochaj páry v diskusi než se z teho totálně pominout V !!!

2 1
možnosti
LC

Po posledním výlevu soudruha Štětiny (cca před měsícem?) v naší veřejnoprávní TV, jsem začal na zahradě kopat protiatomový kryt.

3 0
možnosti
Foto

Vystihl jste to naprost přesně. Karma R^

8 3
možnosti
PD

Putin provokoval a těží ze situace nejvíce - může na místo narvat další systémy.

3 9
možnosti
Foto

Je hezké si dnes číst, jak se bojuje u Pervomajskoje, což je tam, kde se Čechoslováci dávali dohromady po bitvě u Buzuluku.

0 0
možnosti
JM

J71a33n 18M26o19l62n28á77r

27. 11. 2015 19:43

Hodný Putin nechával sestřelovat Ukrajincům letadla až se jednou sekl s MH -17

6 6
možnosti
JC

Neříkejte, a na tohle jste přišel jak, prosimvás?

5 5
možnosti
PV

Já už se nedivím ničemu. Vousáči řádí v Paříži jak pominutí, ruší se sportovní zápasy, opevňují vodárny, sestřelují letadla civilní i vojenské, vlna invazivní armády zaplavila zmatenou Evropu a naši mladí svazáci uvědomělí skládají tyhle díla o zlých Rusech: https://www.facebook.com/Lukas.B.Bach/posts/924850134217103?fref=nf&pnref=story

Článek velmi výstižnýR^

7 4
možnosti
Foto

A staří svazáci vyhlašují válku Rusku po boku Turecka a IS.

6 4
možnosti
RH

Pane Chrástku, psal jste, že se Asad dostal k moci volbami, to je lež. Asad je u moci od roku 2000, kdy převzal vládu po svém otci. Žádné volby se tenkrát nekonaly, na něco podobného si začal hrát až daleko později. :-/

9 2
možnosti
JC

I kdybyste měl stokrát pravdu v tomto, jakože jí nemáte, tak co je, ksakru, do toho USA anebo komukoliv, jak si to tam oni mají? Ten stát fungoval - školství, zdravotnictví, infrastruktura, státní správa ... zeptejte se kohokoliv, kdo tam předtím byl anebo třeba i těch, co tam mají příbuzné. Zapřemýšlejte, pane Horáčku, prosím, proč se to rozmlátilo, komu to prospělo, kdo z toho teď těží?

6 5
možnosti

Toť prosté!

Ani Turci ani Rusi nechtějí jadernou válku!

:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/