Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZV

Zooh

13. 10. 2010 15:49
Spokojenost

Já jsem si koupila kuchyně v Oresi Mladá Boleslav: http://www.oresi-kuchyne-mlada-boleslav.cz a byla jsem spokojená.

0 0
možnosti
S

svarcpik

17. 2. 2010 15:25
jo polsko

U těchto rádoby kuchyní je také problém v tom, že montáž provádí jiná firma za ceny velmi přemrštěné a do poslední chvíle dobře utajované. Korpusy jsou silné pouze 16 mm což znamená, že se velmi ryhle prohnou a rovněž kování v nich nebude určitě dobře držet. Kdo má trouchu rozum tak hledá firmy s vlastní výrobou a kvalitní historií. Nám se podařilo takovou najít v Žebráku. Ještě perlička nakonec, známá si pořídila rovněž polskou kuchyň tentokrát ovšem od firmy Jamal a na pracovní desku čeká již druhý měsíc.

0 0
možnosti
M

Mamkotatic

22. 1. 2010 8:59
Polské kuchyně

Výroba oresi: http://www.stolplyt.com.pl

Přátelé, žádné české kuchyně, nýbrž polské. Do Prahy Březí je vozí kamiony z Polska. Kvalita je špatná, ceny dražší než český výrobce, který vyrábí z daleko kvalitnějšího materiálu. Výběr kuchyní žádný, servis otřesný. Oresi nikdy více, děkujeme. Prosíme o reakci z firmy Oresi která monitoruje diskuze a ať konečně napíšou pravdu, tzn že nejde o české kuchyně, protože jde jen o reklamní blábol... v čechách se to maximálně skladuje a montuje z těch krabic co vám dovezou jako kuchyň... Pokud chcete polskou, zajeďte do Polska, kvalita je stejná, ale aspoň víte co kupujete! [>-]?;-O

0 0
možnosti
R

Rustty

15. 6. 2010 10:32
Re: Polské kuchyně

ja tedy nikde nenasla trvzeni ze by kuchyne byly ryze ceske. Spolecnost je ceska, ale o kuchynich to nikdo netvrdi.

0 0
možnosti
BL

babička Lála

17. 1. 2010 20:58
cože ???

tak jsem fčera seděl hodinku v oresi a nechal si udělat plánek kuchyně. nezávazně, ale je tam přeci ta mánie slev...

než koupím dovolenou, projedu na netu recenzi hotelů. takže zadám heslo, kouzelné slovíčko "oresi", a bože, najdu tohle... 8-o

no já ´sem zralej na houkavý auto už po přečtení článku, natož abych to zažil s vlastní kuchyní... CO TEĎ ???

;-O

0 0
možnosti
D

Dave406

15. 8. 2009 12:16
Dobrá zkušenost

Po přečtení celého článku bych na vaší pozici asi byl zralej na sanatorium docenta Chocholouška.

Letos jsem si nechal od firmy Oresi vyrobit a zabudovat kuchyni a nebyl žádnej problém. Samozřejmě nějaká ta muška se najde všude, ale firma spolupracovala bez problémů a ve všem vyšli vstříct. Kuchyni jsem objednával na konci loňského roku kdy byla ještě akce 20%sleva s tím, že montáž proběhne až bude byt připraven (novostavba) a to koncem února. Složil jsem zálohu a pak během doby než došlo na montáž jsem s nimi i dojednával spotřebiče a podobné detaily.

Montáž lišt po obkladech (vlastní obkladač) nebyl problém.

Vše jsem řešil přes pobočku firmy v Hradci Králové a nebyl problém to řešit případně i na pobočce v Pardubicích. Takže se řadím ke spokojeným zákazníkům této firmy a myslím si, že vše je jen o lidech.

Já sám mám rád za sebou odvedenou dobrou práci a když vidím některé jak na to vyloženě kašlou tak mám 100 chutí je někam poslat.

0 0
možnosti
M

motylek_02

10. 7. 2009 4:52
stando

a jak to zvladate dal s tou smradlavou kuchyni? Ja myslim ze jsi tam mel nabehnout s kachnickou na hlave. To by to jinak litalo ;-D

0 0
možnosti
S

StanislavWiener

14. 7. 2009 13:08
Re: stando

No radši nic nepíšu, abych něco nezakřik. ;-)

0 0
možnosti
W

Wendolene

5. 7. 2009 3:35
Znelo to prilis dobre, nez aby to mohla byt pravda, ze?

 Mrzi me , ze mate takovou zkusenost, asi mate jeste dost negativni pocity, kdyz v te kuchyni jste. Preji vam hodne dobrych jidel, hezkych chvil v ORESI, at vam kuchyne funguje , i kdyz zacatek byl drsny.

Uz nikdy zakazku nedej si

od ceske kuchyne Oresi:-)

0 0
možnosti
S

StanislavWiener

5. 7. 2009 7:32
Re: Znelo to prilis dobre, nez aby to mohla byt pravda, ze?

;-D;-DR^ dík za přání i za veršík:-)

0 0
možnosti

chlibec

4. 7. 2009 11:31
jedne dobrá zkušenost.

Jsem asi vyjímka, ale pořízení nové kuchyně bylo bez problémů od jedné menší firmy sídlící za Prahou. Řemeslníci byli slušní, pracovití a šikovní, vyskytl se sice jeden problém po montáži (praskl spoj vodovodního potrubí), ale volala jsem v sobotu večer a přijeli hned v neděli ráno a oprava byla v pořádku.

Snad je to tedy dobrá zpráva - pocitví řemeslníci existují, jen je třeba mít štěstí, nebo reference...

0 0
možnosti
S

StanislavWiener

5. 7. 2009 7:33
Re: jedne dobrá zkušenost.

R^ No pokud byste měla chvilku, klidně napište, co to je za firmu. Buď sem nebo na email. Rád si rozšířím obzory:-)

0 0
možnosti
RK

Radek0075

4. 7. 2009 1:33
Nějak nemůžu některý věci vztřebat.

Ač mi neni tolik, asi jsem ze starý školy. U nás vždycky bylo naprosto normální že každý chlap je kutil. Chápu když si matka samoživitelka pozve obkladače, nebo někoho kdo jí smontuje kuchyň. Sám jsem zrekonstuoval celej byt, pochopitelně včetně nové kuchyně a je to dvojí radost. Z pěkného bytu kde se cítím dobře a taky z dobře vykonané práce. Nemusel jsem nikoho nahánět telefonama, dohadovat se na nějakých termínech, rozčilovat se že něco chybí, nebo že je něco špatně. Toho elektrikáře kterej neví že naše normy neumožňují připojit čtyřplotýnkovou sklokeramickou desku na jednu fázi bych rovnou za něco pověsil do průvanu.  Myslel jsem si, že služby řemeslníků si bere člověk který je z nějakého důvodu časově zaneprázdněn. Ale čumět na to jak mi někdo seká za 500 na hodinu elektriku???   Bohužel čím víc budeme mít  básníků, kravaťáků, golfistů, metrosexuálů a pod. tím víc budou potřeba řemeslníci a tím víc bude těch špatných.  

0 0
možnosti
S

StanislavWiener

4. 7. 2009 8:15
Re: Nějak nemůžu některý věci vztřebat.

Tak co se týče mě, napsal jste to docela přesně větou, "že služby řemeslníků si bere člověk který je z nějakého důvodu časově zaneprázdněn." Tam se shodneme, protože pokud kuchyň dělají dva chlapi den a půl, tak ani nedomýšlím jak dlouho by to trvalo mě (z důvodu pracovního vytížení). Navíc nejsem jako vy machr přes stavbu kuchyně, a nejsem ani instalatér ani elektrikář. Když se vás teď zeptám, v kterém screenu aplikace Base 24 byste nastavil jiný cutover pro finanční instituci 5500, tak byste byl taky asi v koncích, že? Prostě každej dělá a umí něco jinýho. To, že Vy si to dokážete udělat sám, to vás jenom ctí a blahopřeju vám. Ale zkuste prosím být tolerantní k těm, kteří to nedokážou. Trefil jste jeden z mála hřebíčků, na který jsem alergickej. A to je případ, kdy dotyčný něco umí, a proto si myslí, že to musí umět každej, a každýmu, kdo danou věc neumí, říká "Jak to proboha nemůžeš umět?"

0 0
možnosti
KS

Karel Soják

3. 7. 2009 19:41
hell on the earth, totok

0 0
možnosti
  • Počet článků 507
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3067x
Stanislav Wiener
Jsem autorem nového slabikáře, umělecký malíř, navrhovatel novely zákona, navrhovatel nových českých rekordů, autor absurdního dramatu, autor filmových plakátů, překladatel, odhalovač porna, čtenář, divák...