Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OVNN

o vaše názory nestojíme

30. 4. 2011 7:08
Jaká šla, takového potkala

Ten můj klenot je též cizinec, ale když jsme bydleli v ČR, nadšeně se účastnil všech místních akcí včetně pomlázky (naučil se ji plést z osmi), hasičských bálů a výlovu rybníků. O Mikuláše byl nejpopulárnější čert z celého městečka - o tomto barbarském zvyku byste mohla taky napsat nějakou poučnou stať.

0 0
možnosti
JK

Karoulec

30. 4. 2011 6:59
Paní autorko

nechte si předepsat lexaurin, jak začnou mít ženský hlody, jako máte Vy, obyčejně na něm za čas stejně skončí... No a pistoli si pořiďte, na všechny ty křivdiče a bijce, že ano. Nedávno tu byl jakýsi první pokus - zda ženy potřebují muže, či ne, nebo tak něco... nebylo to od Vás? Hele, pište radši do šuplíku a třeba jednou budete mít kliku a objeví se to na pultech Levných knih -  jako dárek ke koupi kalendáře s nějakými pěknými motivy, třeba.

Káčo jedna, praštěná:-)

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

28. 4. 2011 16:40
Zřejmě se ještě máme nač těšit

http://cs.wikipedia.org/wiki/Magdalena_Westman

0 0
možnosti
D

Draggo

28. 4. 2011 17:43
Re: Zřejmě se ještě máme nač těšit

Jezismarjaaaa! 8-o

0 0
možnosti
L

lrkfa

28. 4. 2011 14:16
Ne lidové zvyky, ale surová výchova

v mladí deformuje lidské životy.

0 0
možnosti
DT

dr. Tereskin

28. 4. 2011 11:00
Autorka

je krá.. (sná?) a já kvůli ní přijdu o dukáty... No ale což, fascinuje mě, jak musíte zdůraznit, že váš manžel je Jihoafričan, to jest věc první. Věcí druhou je, že se blbost ve vašem rodě drží již léta, jak jinak si vysvětlit dědečka s důtkamy, leda snad lží a sexuální frustrací. Věcí třetí budiž plivání na tradice a naprosto nesmyslné obvinění z páchání násilí, i když být koledníkem u Vašich dveří pomlázka by dopadala s intenzitou kovářovava kladiva. Podle mě jsou velikonoce krásný zvyk, kdy člověk obejde sousedy a tuží to mezilidské vztahy. Jen mě mrzí to kvantum alkoholu k tomu potřebné.

0 0
možnosti
JK
PH

Gibon

28. 4. 2011 10:59
Zamyslete se

Zamyslete se, zda, jak píšete že v poslední době máte problémy s lidmi, zřejmě asi blízkými, zda to není tím, že odsuzujete a hnusí se Vám tradice. Tradice, jakákoliv je důležitou součástí integrity nejenom národa, kraje, obce, ale i osobnosti. Nemusíte uctívat tradice české, můžete třeba židovské, indické, jakékoliv, nevím, jaké národnosti byl  anebo je Váš manžel, nesmíte však nad těmi, které neuznáváte ohrnovat nos.

0 0
možnosti
D

dampfer

28. 4. 2011 10:34
A tak asi

další projev české degenerace, mimo českých a moravských národních písní se nejen vám hnusí i staročeské zvyky, ze kterých stejně většina zmizela v nenávratnu. Ještě by měly zmizet ty směšné a nákladné kroje, skanzenya snad i ta uměle zeskládaná čeština, z ruštiny, chorvatštiny a polštiny.

Váš výklad útěků a děsů je k popukání, fakt.

0 0
možnosti
JM

Tetanovka

28. 4. 2011 10:25
Tradice

Myslím, že normální dospělí lidé z toho nedělají vědu, je to spíš legrace a nikomu se nijak neubližuje . Bere se to jako příležitost navštívit sousedy a pokecat s nimi - trošku se zašustí pomlázkami, ale pochybuji o tom, že to ty tetky vůbec ucítí. Každá má vychystané chlebíčky a vajíčka, pár čokoládiček pro děti, štamprdle pro dospělé - a myslím, že by je mrzelo, kdyby nikdo nepřišel...

0 0
možnosti
G

Glaukom

28. 4. 2011 10:00
to o těch vajíčkách

jsem opravdu nepochopila ;-D.

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

28. 4. 2011 10:16
Re: to o těch vajíčkách

To je jen přiblb*lé upozornění na to, že ten obrázek malovala ona. Je to víc materiál pro psychologa, než blog....

0 0
možnosti
M

mira7788

28. 4. 2011 9:37
ted nedavno psali ze drive

zeny nenosily pry spodni pradlo a tak jim chlapci pri tom vyhrnovali suknice a dely se pry orgie.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 5,92
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy