Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zuzkadost

31. 12. 2011 7:37
hmmm

... jestli je to pravda, že vypustila takovou zprávu do eteru, tak je sestra pouhá přisluhovačka ďáblova a nemá s Bohem nic společného. 

Mně stačilo Havlovo vyjádření Blesku, pouze Blesku, ne žádnému jinému periodiku - to je taky ďábelské - však on už si to bulvár v čele s láskou a pravdou s Irenou Obermannovou vyřídí. Blesk do něj dlouhá léta ryl, tak ví moc dobře, co umí! Nikdy se nezastal ani Dagmar. Připomněla bych ještě Kryla nebo kauzu Hučín a vyplave toho ještě víc, Bohužel svazky STB byly zničeny, tak tady zbývá už jen zázrak. Jak to bylo? ...nooo to heslo?.. Pravda a láska ....  - krisovy rány, to byly ale kecy. Bůh nás ochraňuj před těmito lidmi! Bůh nás ochraňuj!

Paní Androníkové přeji čistý nebe :-) bez mráčků!

0 0
možnosti

dolch

31. 12. 2011 0:35
Dělám to nerad

ale fakt slušný bláboly Rv

0 0
možnosti

xychteen

31. 12. 2011 0:14
Kdyby šlo o "pohnutí opravdu nevyslovitelné"...

...tak o tom nebudete psát.

0 0
možnosti

jupp

30. 12. 2011 15:58
Zpovedni tajemstvi ?

Zpovedni tajemstvi existuje pouze u zpovedi, za splneni formalnich predpokladu, ktere ve zminenem pripade pravdepodobne nenastaly. Sestra boromejka neni knez a mohla by tedy vyslechnout zpoved, kdyby pacient nahle umiral, jako po uraze.

Ale i tak si nedokazi predstavit, ze by radova sestra si pustila takhle hubu na spacir, i kdyby se jednalo o neformalni rozhovor nebo poznamku pacienta. Spise je to z prstu vycucane tvrzeni Blesku.

0 0
možnosti

ivuskli

30. 12. 2011 15:06
Nebe nemá dno.

Od Hany Andronikové jsem četla Nebe nemá dno a byl to mystický, fantastický zážitek. Opravdu hluboce mne mrzí, že prohrála svůj boj s rakovinou. Když se na to ale podíváte z druhé strany, tak možná vyhrála. Nebe přeci nemá dno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 5,92
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy