Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Renatus Karmín

8. 9. 2011 14:47
Škodlivost

masturbace může spočívat maximálně v tom, že svým způsobem snižuje cenu jednoho pohlaví pro pohlaví druhé. Pokud se tedy bojíte toho, že se muži a ženy přestanou vzájemně potřebovat, což může mít neblahé důsledky hlavně pro ženy, tak se bojíte v zásadě oprávněně.

0 0
možnosti
PH

petrph

8. 9. 2011 13:53
myslím že to byl už Freud,

kdo prohlásil " masturbovali všichni, a kdo to zapírá, ten masturbuje dál"..Není na tom nic perverzního ani zakazaného ani tajemného ani nic nad čím by se měl někdo pohoršovat. Takže klídek...

0 0
možnosti
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

8. 9. 2011 13:46
to jsou ale závěry...

Vy jste na tomto semináři byla, že hovoříte takto zasvědceně, o čem to asi je? Nebo jen děláte povrchní závěry na základě titulku, názvu kursu?

Když já jsem, na mých hodinách šermu, říkal žákům, že musí sekat takto, protože sekají do chlapa a musí proseknout žebra, označila byste mě za vražedného psychopata? (Říkal jsme to proto, aby si uvědomili sílu setu a věnovali se nutné technice, ne jen tak mávli mečem.)

Nenapadlo vás, že Gaia může být od řeckého názvu Země - New Age zažívá rozmach a jeden z prvků je personifikace a zbožštění Země, jako bohyně Gaia.

A nakonec - co takhle heslo "žij a nech žít." Pokud někoho baví chodit na seminář masturbace, stejně jako na kurs kresby, pletení, vaření nebo třeba šermu, a nikomu neškodí, proč s enad tím pozastavovat?

0 0
možnosti
KR

Kokodák, rebirth

8. 9. 2011 13:49
Re: to jsou ale závěry...

"svědcená" voda;-D;-D

0 0
možnosti
JT

kvjetaak

8. 9. 2011 13:18
WTF???

No teda, tohle si ani komentar nezaslouzi, ale jak se rika: "Co clovek, to nazor"...

0 0
možnosti
JM

Josef Marchek

8. 9. 2011 12:52
Samohana

Paní autorko, nedá mi to a musím se bez obalu zeptat: masturbujete? Dělala jste to někdy? O zbytku článku nechci diskutovat, ale vaše zpochybňování onanie je zarážející.

0 0
možnosti
MW

labea

8. 9. 2011 13:15
Re: Samohana

...chtělo by se mi odpovědět slovy svého muže: "to be perfectly honest..." Masturbace jako nouzový model, ano, jinak ji vidím z hlediska párového soužití jako problematickou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 5,92
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy