Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

Enaz

10. 7. 2011 17:38
Není možné řešit

problémy "novou láskou" a vytloukat klín klínem. Tudy cesta nevede. Přála bych IB, aby se ze svých problémů dostala, ale to by musela chtít a hlavně se vymanit z pozice "celebrity". Docela i chápu, že teď není schopná se starat o svého syna, protože tak, jak se teď chová, není schopná se postarat ani o sebe.

Ty aféry kolem ní jsou dlouhodobé a docela by mne zajímalo jestli je přiživovala sama nebo její "partneři". Mám dojem, že je slabá a využitelná osobnost, sesypaná na malou hromádku, která neví kudy kam.

.

0 0
možnosti
E

Enaz

10. 7. 2011 17:40
Re: Není možné řešit

Podle mne by teď pro ni bylo nejlepší, aby se vykašlala na publicitu, na partnera pro lásku a pokusila se srovnat si myšlenky a priority. V jejím případě ve spolupráci s psychologem nebo psychiatrem ... a třeba v klášteře (kdyby takové byly:)  ... na samotě na Šumavě ... prostě někde, kde je klid. Nebo taky při práci např. někde na farmě nebo obnově hradu, protože fyzická práce a následná únava na jedné straně a štěstí z toho, když vidíte, co jste udělali a co po vás viditelně zůstalo, na druhé straně, dokáže dost nastartovat a očistit.

Musí si pomoci sama, nikdo jiný jí nepomůže

0 0
možnosti
B

BHD2001

10. 7. 2011 13:25
Katka?

Ivetin příběh se začíná podobat příběhu Katky. Ze začátku divák sympatizuje, prožívá úlevu a naději, když se rozhodne pro detox, a smutek a rozladění, když opětovně utíká a fetuje dál. Na vlně naděje a zklamání postupně divák sympatizovat přestává. Když ani její vlastní dítě není dostatečná motivace, divák obrací a od "hrdinky" se distancuje. Katka ale aspoň přiznává, že to všechno "posr***", ví, kam se dostala. Terezce se omlouvá. Tam Iveta ještě není a kdo ví, jestli se tam někdy dostane. A také nechápu ty "nasmlouvané" koncerty. Nechápu, kdo ji zve, najímá a hlavně: kdo na ni chodí. Znáte někoho?

0 0
možnosti

Hufo

10. 7. 2011 1:35
je tu drobný háček

ti z bulváru, co podle vás ivetku uštvávají, tak jedou podle domluvenýho scénáře. ty překvapující odhalení, odhalené "tajné" návraty s tak kvalitní fotografií, to je všechno připravená komedie. tyhle "celebrity" samy volají, kde je mají načapat a co si mají za "překvapení" připravit, aby to bylo na první stránku. a kolik za to chtějí. bartošová je k politování z jednoho důvodu, že jí ještě nedošlo, jakou blbou strategii na udržení zájmu o ní si zvolila, že s tím do důchodu nedoklepe, že by bylo možná jednodušší  věnovat se na 100% zpěvu nebo si přiznat že byla zpěvačka jednoho desetiletí a nyní je na čase to zabalit. v tom ji asi brání, že nemá náhradní výdělečnou činnost.

0 0
možnosti
VV

V.Woolfová

9. 7. 2011 13:26
No, víte,

když člověk zabředne do psychických problému poprvé, stačí mu psycholog, když poněkolikáté, už je potřeba péče psychiatra. A myslet s,i jako IB, že je nejlepší útěk za novou "láskou"!, je absolutně nezodpovědné. A důsledky ponese ona sama a samozřejmě její syn.

Bulvár o ní píše, jen proto, že mu dává prostor a pózuje fotografům.

Váš článek je beze smyslu.

0 0
možnosti
JR

raz

8. 7. 2011 11:50
Copak miláček národa Ivetka

Váš omyl tkví především v tom, že smutné postavy jako je IvetaB. a další (HelenaV...např.) si bulvár krmí "svými divadélky"sami a bez něj v podstatě jako by nežily. Kdyby nebylo bulváru, tak by IvetaB. mohla dělat například pokladní v samoobsluze své rodné dědinky a díky alimentům JiříhoŠ by mohla v klidu a s dostatečným finančním zabezpečením i vychovávat svého syna. Není to její vina, že se stala produktem bulváru, ale její vina je, že to dodnes nepochopila. Když pochopila, a využívá toho cíleně, tak všem ostatním by mělo být zcela lhostejné (mimo čtenářů bulváru) jakou další depresi zase prožívá. I tak jsou IvetaB. , stejně jako HelenaV. už jen pouhými tragikomickými postavami a jejich příběhy jsou tak jen soustem pro bulvár..

0 0
možnosti
J

jaanaaa

5. 7. 2011 21:47
Přála bych jí to...

Přála bych jí, aby tahle stopadesátá životní láska byla poslední, aby vybředla z těch všech průšvihů a srovnala si to v hlavě. Ale bohužel je zřejmě psychicky nemocná, jinak by se takto soustavně neničila. Jako zpěvačku ji nemusím, jako člověka je mi jí líto, i když si za to může zřejmě jen sama. Každý to nějak máme...

0 0
možnosti
K

krllo1

5. 7. 2011 5:59
A co Mádl s Issovou ?

:-)

0 0
možnosti
KV

_-1-_

4. 7. 2011 21:59
Nesouhlasím, ale nebudu to rozvádět ......

když sem za ty tři, čtyři měsíce, až se Domenico s Ivetou rozejde, zase k tématu něco napíšete.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

4. 7. 2011 21:44
článek vcelku zajímavý

nicméně drahá Iveta mi opravdu přijde jako "blbá blondýna".......na české scéně ji trumfne snad jen Pergnerová.

Asi je to ale tím, že jako skalní pragmatik, prostě nemám tolik pochopení pro přecitlivělé sebestředné jedince, kteří opakovaně selhávají a pořád by rádi nějakou další šanci.

Normální člověk chápe, že druhá šance bývá zpravidla poslední....a o třetí se musí tvrdě bojovat a někdy zkrátka už nepřijde vůbec. Asi by se tito lidé měli v sobě trochu méně hrabat a víc se zaměřit na něco smysluplného....pro začátek třeba plnit podmínky smlouvy.;-)

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

4. 7. 2011 21:46
Re: článek vcelku zajímavý

p.s. a nebýt oné "štvanice".....(myslím, že min. z poloviny inscenované), tak je z madame už dávno mediální a hudební mrtvola. Jsou lidi, pro které je bulvár poslední výtah z uměleckého hrobu. Jiní jen prostě dělají skvělé písničky........těm fandím já.

0 0
možnosti
G

Gmur

4. 7. 2011 19:59
vynikajici

karma!

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 5,92
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy