Smečka zdivočelých robotů sežrala stařenku

Problémy se zastararalou technologií BioRobots se množí. Insolvence této americké firmy vedla k neplacení poplatků za elektřinu a společnost CZez.cz odpojila minulý týden energii z elektrické ohrady kolem pozemků BioRobots.

Následky byly předvídatelné. Několik robotů šílených hladem přelezlo nyní nefunkční elektrické ploty a vydalo se do kraje. Vzhledem k tomu, že byli zesláblí nedostatkem bio paliva, zaměřili se na slabou kořist. Tito roboti původně vyvinutí na spásání biomasy (včetně odchytu zatoulaných psů, koček a mimozemšťanů) jsou vybaveni základním požíracím pudem, jejich bio žaludky vyrobí elektřinu ze všech živočišných i rostlinných zbytků, bohužel nejvíce přínosné je pro ně maso.  Skupina vrávorajících se strojů se nejprve pokusila obklíčit Mega giga krávu TM (známý výrobek společnosti GenoMilk), dvanáctimetrovému přežvýkavci stačilo pár kroků k úniku. Z posledních sil se smečka botů dopotácela k domovu pro méně šťastné občany Sladké stáří. Většině obyvatel se podařilo uniknout, ale Jarmila Nováková z Horních Kotěhůrek (věk 73 po změněně ústavy z roku 2034 ztrácí osoba po dosažení věku 60 let většinu práv včetně ochrany náhubkového zákona) uvízla se svým chodítkem v roštu povodňové zábrany a stala se tak potravou robotího davu.  

Stroje si po nasycení provedly údržbu a restart, po naběhnutí systému včetně tří zákonů robotiky se hromadně odebraly k místnímu krematoriu a za zpěvu populárního robotího undergroundového songu "Co jste nám to udělali" se hromadně zpopelnily.

 

Fantazie? Ne, trochu domyšlení článku z dnešních Hospodářských novin: Roboti s žaludkem místo akumulátoru. Zapomeňte na roboty z Terminátora, už žádné zbytečné zabíjení lidí, naopak, pečlivě nás odchovají...až dosáhneme jateční váhy.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Robert Waschka | úterý 21.7.2009 9:43 | karma článku: 12,37 | přečteno: 1025x