Bartitsu, každodenní situace reálné sebeobrany

Tichá ulička večer v tmách? Nebo spíše opilý kamarád co se chce prát a vy mu nechcete ublížit? Nebo se na vás někdo jen tak lepí. Hele ruka ve vaší kapse. Dá se ubránit únosu?

A další témata řešená pomocí sebeobrany, psychologie i taktiky. Ze zbraní si budeme hrát s hůlkou, obuškem, kubotanem a nožem.
 
Dotkneme se všeho, co budete potřebovat, nebo vás to bude jen zajímat, tedy pokud nám svolí čas.

K řešení bud i otázka ochrany ostatních osob, svého dítěte či partnera.

A nezapomňte, že Bartitsu je vhodné pro všechny věkové skupiny bez rozdílu pohlaví.

Bartitsu tradiční viktoriánský sebeobranný systém, je jednou z nejúčinnějších forem sebeobrany, která v sobě kombinuje mnoho forem bojového umění. Bartitsu spočívá v přiměřeně širokém repertoáru technik, které optimálně rozvijí většinu tělesných schopností. Rozvijí se schopnost rychlé reakce na situaci s cílem neutralizace útočníka. Jedná se převážně o boj beze zbraně, ale i za použití některých pomůcek, jako je vycházková hůl nebo obyčejná tužka.

Bartitsu není pouze bojové umění ve formě sebeobrany, ale zároveň se jedná o životní filozofii viktoriánského gentlemana či lady. Kurzem Bartitsu se odreagujete od stresu, naučíte se zvládat krizové situace a řešit je s klidnou hlavou. Poznejte i Vy komplexní sílu kurzů sebeobrany Bartitsu v Domě rytířských ctností. (takže více na www.drcbrno.cz)

 

 

Autor: Robert Waschka | pondělí 3.11.2014 23:00 | karma článku: 6,06 | přečteno: 543x