Úsměvy z výstavy WINE PRAGUE

Profesionály i (ne)odbornou veřejnost výstava věnovaná vínu jako vždy potěšila a rozveselila. Koštování kvalitních vín přinášelo radost a zapomnění strašáku vládního ekonomického balíčku. Koho jsem potkal, všichni se smáli.

V posledním týdnu jsem navštívil v Praze dvě výstavy: Svět knihy (Výstaviště Holešovice) a Wine Prague (PVA Letňany). Ačkoli jsem vice literát než vinař, knižní “veletrh” mě příliš nezaujal. Nepřehledná expozice v malých pavilonech, autogramiády v “nouzových” stanech, ubývající účast vydavatelů. Knihy drahé i po “slevě”… Ale to nulová daň v budoucnu zlepší. (?)

Výstavě WINE Prague v Letňanech bych snad vytknul jen registraci u vstupu.

“Předložte občanku, sdělte směrovací číslo a ještě email! Dobře, že si nás nefotili, nesejmuli biometrické identifikátory včetně výtěru pro DNA.

Ale po vstupu na výstavu už jen samé klady. Výrobci i obchodníci z Česka i zahraničí ochotně nabízeli ochutnávky svých produktů (po zaplacení vstupenky vše ZDARMA!). Návštěvníci nevěděli, kam dříve. ALL YOU CAN DRINK!

Jelikož jsem doma nezapoměl fotoaparát, zachytil jsem pár úsměvů vystavovatelské “obsluhy”. Mezi záběry jsou výrobci, obchodníci, dovozci i dodavatelé vinřského příslušenství. V celém sále panovala pohoda a přátelská atmosféra.

To všechno při správné servírovací teplotě a v klidu!

Prostě fajn den. Posuďte sami.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Marcus Wang | čtvrtek 18.5.2023 8:59 | karma článku: 8,71 | přečteno: 178x
  • Další články autora

Marcus Wang

Úsměvy a divy Cannafest 2023

5.11.2023 v 18:29 | Karma: 9,70

Marcus Wang

Erotická reportáž - EROFEST

24.4.2022 v 14:35 | Karma: 21,14