Jak jsem se odblokoval v Karibiku

Dnes žádné sexuální příhody, jen fyzická a mentální příprava. Vánoce, rodinná pohoda, televize, přežírání. Jako všichni normální občané, kteří se připravují na konec roku, aby mohli učinit předsevzetí, co budou dělat lépe.

Včera večer, když se manželka dívala na pohádku a nekotrolovala běh domácnosti (jak paní domu dělávají, abychom zcela nezvlčili), jsem do sebe pro lepší “zažití svátků” nalil blíže neurčený počet (!) panáků karibského rumu. Ale, ouha. Snížená hladina temné kapaliny v láhvi a těžký dech později kolem půlnoci pozornosti neunikly.

“Když si už ničíš játra a mozek, máš vůbec ponětí, kolik ta sladká břečka obsahuje kaloórií?” strašila mě žena. Opilá mysl se zastyděla a řekl jsem si, že udělám pro své zdraví alespoň malé cvičení:

Co jiného než PLANK, čili prkno.

To je teď populární pozice, posiluje nejspíš úplně všechno! Internet píše, že zdravý člověk v normální kondici, by měl vydržet 2 minuty. Fakt? Tablet, stopky a jdeme na to!

Kdo někdy prkno zkusil, ví, že relativita dvou minut je někdy sakra dlouhá. :O

Stavím se do vzporu, zapínám stopky, zavírám oči a myslím na (vele)příjemné věci. Čas běží, aniž bych cítil obvyklou trýzeň. Polohy jsem střídal po 15-30s (to znáte, aby nebyla nuda).

Když uběhly 2 min a držím, tak si přidávám do 3, pak do 5, do 10, do 15 a dále...

Neuvěřitelné! DVACET minut a ani to moc nebolelo. Necítil jsem bolest, ani se moc neklepal, když ze mě začalo kapat na displej, byl to signál přestat. Co kdyby šel pryč ten skvělý rum, škoda ho.

Biologii procesu výkonu nechápu. Alkohol, droga odstínila bolest, třtinový cukr a vůně Karibiku dodala energii nebo se můj mozek jen odpoutal od toho, jak se mám chovat dle diktátu sdělovacích prostředků?

Názorný příklad, že vše, co (ne)dokážeme, je jen v naší vlastní hlavě?!?

Veselý Nový rok!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marcus Wang | pátek 29.12.2017 17:26 | karma článku: 7,26 | přečteno: 372x
  • Další články autora

Marcus Wang

Úsměvy a divy Cannafest 2023

5.11.2023 v 18:29 | Karma: 9,70

Marcus Wang

Úsměvy z výstavy WINE PRAGUE

18.5.2023 v 8:59 | Karma: 8,71

Marcus Wang

Erotická reportáž - EROFEST

24.4.2022 v 14:35 | Karma: 21,14