Příběh růžových legín na vysportovaném těle

Je léto. Pořádáte na místním hřišti sportovní akci, která je zároveň spojená s volební kampaní. A tak si vezmete tričko a růžové legíny. Podle ohlasů to fakt zaujalo.

Na sociální síti twitter se asi před půl rokem strhla horlivá diskuse o mých růžových legínách. Pár liberálů tam argumentovalo tím, že se hodí do nočního klubu a ne na kampaň. Na fotbal. To by si asi většina lidí u nás na vesnici myslela, že jsem se zbláznila.

Nicméně fotek a diskuse si všiml bulvár, který začal celou situaci rozebírat. Díky tomu mě začala zastavovat řada žen a ptala se odkud je mám. Vyzkoušely si je i všechny kolegyně v práci a následně si je objednaly. Mimo pár puritánů to nikdo neřešil a já se usmívala trapným komentářům pod mým tweetem.

 

Příběh růžových legín ale neusnul. Před několika dny jsem jela na zkoušku do školy a přistoupil ke mně do kupé mladý muž. Se zájmem si mě prohlížel a díval se do mobilu. Po chvíli se osmělil a říká:

 

„Nejste vy paní Vyvlečková s těmi růžovými legínami? Vás jsem volil…“

 

A já si doteď myslela, že lidé volí podle programu a zkušeností kandidátů. Tak aspoň všichni víte, co si máte příště obléknout.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Markéta Vyvlečková | středa 26.1.2022 9:32 | karma článku: 17,66 | přečteno: 1186x