Děkuji za výsledek primárních voleb v senátním obvodu Mělník

Vážení členové ODS ze senátního obvodu Mělník, chtěla bych Vám velice poděkovat za důvěru, kterou jste mi projevili ve včerejších primárních volbách do Senátu. Byla jsem obrovsky překvapena počtem hlasů, které jsem získala a věřte mi, že by mě takovýto výsledek nenapadl ani v tom nejoptimističtějším snu. Ještě jednou děkuji.

Chtěla bych touto cestou ještě jednou moc poděkovat  i všem mým protikandidátům za férový souboj, který nepřekročil míru vkusu - velice si toho vážím.

Děkuji i všem těm, kteří mě včera nevolili, za to, že k senátním primárkám přišli a voleb se aktivně zúčastnili. Slibuji, že udělám vše pro to, abych v následujících dnech a týdnech získala i jejich důvěru.

Dovolila bych si velice poděkovat i všem, kteří se  na mé primární kampani podíleli.  Děkuji za tvrdou práci, kterou pro mě udělali.

Uvědomuji si, že konec primárních voleb je pouze začátkem náročné cesty, která před námi všemi je. Jsem si vědoma, že pokud Výkonná rada ODS mou nominaci definitivně schválí, čeká mě tvrdá práce, k níž budu potřebovat pomoc všech členů z našeho senátního obvodu. Slibuji, že udělám vše, co bude v mých silách, aby své volby nelitovali a senátní mandát zůstal zachován pro ODS.

Děkuji,

Veronika Vrecionová

 

Výsledky primárních voleb v senátním obvodu Mělník:

Veronika Vrecionová: 156 hlasů

Stanislav Fiala: 86 hlasů

Jiří Nedoma: 63 hlasů

 

 

 

Autor: Veronika Vrecionová | pondělí 22.2.2010 0:40 | karma článku: 4,84 | přečteno: 723x