KL

Dovoluji si doplnit další bod explicitně pro ODS - své voliče si opustila, tak se k nim vrať.

Foto

Ať se to jmenuje jakkoliv, hlavně ať tam jsou odborníci napojení na realitu.

Vašek

LS

Tipuji, že po žních půjdete k Turkovi

Foto

Tajně doufám v Kalouska... a to nejsem původně jeho fanoušek, ani náhodou. Už proto , že je to hlavně taky škrtálista. Ale co bych za něj dneska dal.

Foto

J43a46n 43Š85i34k

10. 6. 2024 16:10

Výměny kohokoliv a kdekoliv nepomohou absolutně ničemu. Pokud bude národ volit člověka, který se doma po večerech mazlí pod peřinou s nacistickou vlajkou nebo recyklovanou politickou mrtvolu, která v pozici hejtmanky služebním vozem vozí svého manžela a považuje to za normální, tak si nic lepšího než to co máme, nezasloužíme. Lidi, které poslala ČR do evropského parlamentu jsou bez vize a jejich úspěch ve volbách je založený výhradně na kritice jiných, aniž by někdo ze zvolených sdělil, co vlastně míní konkrétního v EU parlamentu dělat, mimo prázdného žvanění od pultíku. A to, prosím, bez rozdílu zda jde o vládní či nevládní politiky. V kampani bylo slyšet jen fňukání, jak nám ta zlá EU ubližuje anebo ukazování prstem na jiné, jak za to, co se nepovedlo může někdo jiný, jenom oni sami ne. Nic překvapivého. Je to jenom typická reprezentace národa českého, který dělá to samé, co jeho politici, fňuká jak jsou všichni zlí a jak mu všichni ubližují. Komické na tom celé je, jak se pořád ohlížíme dozadu. V devadesátkách bylo líp, před deseti lety bylo líp a před pěti lety bylo líp. Nebylo. Úplně stejné to bylo tehdy a teď to není o nic lepší, ani horší. Hezký den

Foto

J36o70s73e89f 57B48á38r35t16a

10. 6. 2024 17:09

A na kampeličku a Dozimetr radši nemyslet, že?

Foto

Studenti i další lidé, kteří hledají práci na léto, mají letos menší šanci získat brigádu. Nabídka je výrazně chudší než loni. Negativně ji ovlivnily změny v dohodách o provedení práce, které prosadila současná vláda.

Věty jsou z konkurenčního serveru.

Je to jen maličký střípek, ale...napadlo by voliče ODS před pár lety, že tohle bude výsledek práce vlády s jejím premiérem? Že vládo pod vedení ODS ZTÍŽÍ lidem šanci pracovat???

Foto

Souhlas. Kdybyste to nenapsal Vy, pane Vracovský, ale někdo jiný, poněkud méně "liberálnější" než Vy, byl by prohlášen za populistu, extrémistu, potažmo i za prokremelského švába. Bohužel tak to u nás dnes chodí. "Co je povoleno Jovovi, nění povoleno vo...i".(Přásloví). Taka to u nás dnes codí. (Anebo už ne?),

IS

..."Nastínit nějakou vizi toho co seškrtáme a co naopak podpoříme."... Tak vize co seškrtat jistě existuje. Ovšem praktický manuál jak to udělat, aby Středula a spol. neskákal do třímetrové výšky, opozice na tom maximálně nevydělala díky hlasům "nově potřebných" a ve finále došlo nejen ke snižování ZADLUŽOVÁNÍ ale v nějakém rozumném horizontu i ke snížení samotného ZADLUŽENÍ, takový manuál nikdo v rámci pudu politické sebezáchovy realizovat nebude. Poslední, kdo by toho byl schopen je ANO. I kdyby byla nějaká osvícená česká vláda složena ze samých libertariánů a propagátorů rakouské ekonomické školy, bude uvědomělým českým většinovým voličem vypráskána ze sněmovny do půl roku, ne-li dříve. Co a jak má vláda podporovat? Stačí neházet klacky pod nohy a nerozhazovat dotace každému, kdo má díru do zadku. Tak že pokud jste opravdu zásadový, pane autore, stanete se bývalým voličem všech stran, které v naší kotlince existují a ještě existovat budou. Pěkný reformní den přeji.

Foto

No...mně se nechtělo "volit menší zlo " už u těchto voleb :) A v podstatě nevylučuju, že to u těch dalších nehodím protestně ...z prostého důvodu. Ani jedna ze stran pětikoalice z různých důvodů nejenže neplní své sliby a tedy i svůj program, ale dokonce se čím dál více podobá svým oponentům ...

JZ

Blogu docela rozumím, jenomže vyrazit na veřejnost s opravdovou pravicovou politikou je pří všeobecném volebním právu sebevraždou.

Foto

Však já vím, že trh úplně bez přívlastků je nemožný, a taky doufám, že už je lidstvo jako celek o krok dál. Ale přiměřenost, a hlavně reálnost a odbornost co se týče udržitelnosti a rozvoje možná je.

  • Počet článků 672
  • Celková karma 21,14
  • Průměrná čtenost 2116x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik