Váleční štváči a rozvraceči se hromadí na jedné nejmenované TV.

Ano přesně tam se sešli obskurní postavy Extrémního starosty a pražského nacionalisty Luďka Staňka.Náhoda? Nemyslím si.. a třeba jich tam bude víc, jen to nestíhám monitorovat.

Všichni jistě sledujeme frašku kdy Řeporyje ryjí ústy svého starosty do Ruské Federace.Jak to asi může skončit? Pravděpodobnost toho, že zaměstnanci místních komunálních služeb teď v blížící se zimě na svých multikárách a kuka vozech obsadí a anektují Moskvu je velmi, velmi mizivá.Pavel Novotný se sice oděl do apartních spoďárů a krásné uniformy, ale položme si otázku: "Není to málo? Bude to stačit?". Pravdou je, že celá Ruská armáda nedosahuje kvalit vyhlášených Specnaz , ovšem i tak počty a výzbrojí Řeporyjské komunální služby poměrně jednoznačně převyšuje.A pěknou uniformu měl i Napoleon nebo Hitler přičemž ani jeden s invazí do Ruska nepochodil.

Mnohem pravděpodobnějším scénářem je, že v Kremlu někomu rupnou nervy a zmáčkne to červené tlačítko.No, budeme mít na okraji Prahy celkem pěknou díru, kam budou předražené taxíky vozit davy turistů prahnoucích po senzaci.Ale jestli to štrejchne třeba nepříliš vzdálené Stodůlky...to bude teprve tragedie.Neboť právě ve Stodůlkách se nachází jedna má oblíbená restaurace.Doufám tedy, že při svém politickém hazardu extrémní starosta pomyslel i na utrpení zcela nevinných obětí jako jsem já.

Další obskurní postavou této nejmenované TV je Luděk Staněk. Od pohledu neúspěšná novinářská šmíra a zkrachovalá existence v naleštěných botech na hypotéku.

Tento zjev dokonce razí myšlenku odtržení Prahy od zbytku republiky.. . Praxit eu. ha, ha. Nějak se nám s Pavlem Novotným nedomluvil ubožák.Právě nyní je to totiž myšlenka která nám vidlákům z okolí jednoznačně nahrává.Protože až RF zplundruje Řeporyje a blízké okolí,  bude třeba spousta investic, aby se život v bývalém  hlavním městě udržel alespoň na úrovni rozvojových zemí. a my si nakonec ještě namažeme kapsy.

Takže podporuji Praxit i Pavla Novotného, taková šance se již nemusí dlouho opakovat.

Díky a ahoj Filip.

 

Autor: Filip Vracovský | sobota 30.11.2019 12:02 | karma článku: 25,17 | přečteno: 1223x