V soutěži o nejhorší jídlo roku vyhrává.... tradá...

Dnes snad trochu interaktivní blog, pokud mě v tom tedy nenecháte samotného.A o čem jiném, než o jídle by mohl být...

Poslední dobou se stalo naprostou normou přeměřování si pindíků v nejrůznějších disciplínách.Na soutěžích Miss si pak ty pindíky přeměřují i děvčata, která většinou žádný nemají.

 

Ale máme možnost poznat i auto, herce, vesnici, nebo třeba kuchaře roku.Často dokonce několik nejlepších za uplynulé období v několika nezávislých soutěžích.

 

Nicméně, kdo se zabývá hitparádou toho nejhoršího co člověk udělá? Napadají mě Zlaté Maliny pro nejhoršího herce, nebo třeba Ropák roku což je cena pro jednoho z nás, koho bych radši neukazoval jedné dospívající Švédce.Mám dost štěstí, že nejsem natolik známý abych v těchto anketách bodoval.Herec jsem tak mizerný, že doma kvůli tomu musím říkat vždycky pravdu a nic než pravdu.Neumím zatlouct sebemenší zaváhání natož průšvih.Prý se ve mě dá číst jako v otevřené knize.Co se týče ekologie, i tam bych se určitě umístil vysoko.Sice si tu občas plácám játra při obhajobách toho co Greta dělá, ovšem pod svícnem bývá největší tma.Takže výhod civilizace si užívám plnými doušky.

 

Já sám postižen pracovní deformací o níž jsem tu nejednou psal, si dělám svou zcela soukroumou (no teď už ne) anketu o nejstrašnější jídlo, které jsem během roku potkalÚmyslně píšu potkal, nikoli ochutnal.Na některé věci od pohledu nemám odvahu.Nebo mám dost rozumu do nich rypáček nestrkat, kdo ví?

 

Jelikož moje zlatá babička je již třicet dva let po smrti bývá cena pro vítěze nejistá.Pokud by tato jinak strašně hodná osoba žila, dopadalo by to v mé anketě stejně jako se slavíky, dokud žil Karel Gott. "Mlíkovou polívku" by nemělo šanci nikdy nic porazit.Takto v mém žebříčku jednoznačně zvítězil kapr s jahodovou omáčkou, jídlo na které jsem nevěřícně zíral na jedné soutěži.Jak správně tušíte, neochutnal jsme ho.A podle obličejů poroty, která musela....Udělal jsem dobře.Kapr sám o sobě nepatří k úplně nejoblíbenějším pochoutkám a mám ho rád až když trochu přestane chutnat jako kapr.Třeba se šalvějí a slaninou, to bych se ujedl.Ale představa sladké ovocné omáčky k chuti jeho masa? Brrrrr....

 

A jak to máte Vy? Budu jen rád, pokud se někdo o své zážitky v diskuzi podělí.

 

Díky a ahoj Filip.

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Filip Vracovský | sobota 26.10.2019 8:06 | karma článku: 24,59 | přečteno: 1119x