Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...bych být opravdu nechtěla.

Ale jsem Ti, Filipe, vděčná za tento blog. Z diskuze vyplývá kolik máme odborníků na dané téma (v záloze).

A to je uklidňující.

Takže dík!

1 0
možnosti
Foto

Není zač, díky za návštěvu :-)

1 0
možnosti

P77e12t57r 13S79i71m57a

6. 10. 2020 10:15

Prymula ale vysvetluje jiz pul roku""!! ale stale spousta lidi dela ze neslysi..Donekonecna opakovat veci vsem dobre zname musi byt unavne ..3xR zna preci uplne kazdy -Rozestupy -Rousky -Ruce ..Co je na tom k vysvetlovani ? opravdu nevim.. Vse ostatni co dela ? dela jen to co jinde prokazatelne funguje jiz pul roku -bez nejakeho vysvetlovani porad dokolecka dokola ..Proste pro to.To ze vladne chaos ohledne postupu hygien nebo chytreho trasovani ..ano ..ale i kdyby to fungovalo na 200% tak bez dodrzovani 3 x R ..tostejne nicemu nepomuze a sireni nezastavi ..Babis dela kopance ..ANO ..kdo je nedela? Mel tedy na jare postupovat stejne jako Nemci? Ti Duben -Kveten udelali opatreni a do konce roku je menit nebudou -drzeli je cele leto-rozestupy -rousky -ruce -0 fotbal-0 kultura-0 velke akce -0 diskoteky 0 bary ..Potom by jste byli spokojeni? ;-D.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den a děkuji za návštěvu....

0 0
možnosti

"Epidemie", kde většina pozitivních nemá žádné potíže, je naprosto ideální epidemií. Udělají se tvrdá opatření, nadnárodní koncerny posílí, zlikviduje se střední třída a řekne se, že toto zachránilo x životů. A vystrašení hlupáci uvěří.

0 2
možnosti

Proč si vymýšlíte? Jediný cíl je nastavit opetření tak, aby se nezahltily nemocnice. Jak můžete sama sledovat, postupně se plní. Pokud by se nic neudělalo, už by se tak stalo a to by bylo docela drastické, pokud by začali lidé umírat s každou banalitou, protože nebude kapacita se jim věnovat.

1 0
možnosti

Ještě je třetí cesta. Sv. Prymula si získá svým ostrým vystupováním takovou popularitu, že se Andy bude divit, jaké monstrum stvořil.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, to si nemyslím, to by si pr oddělení ohlídalo, díky za návštěvu

0 0
možnosti

P94e17t49r 31H22l93o87b81i78l

5. 10. 2020 18:09

vite, problem je jinde a to v jeho projevu... nenik schopen lidem vysvetlit proc co dela a jen vykrikuje co kde zase zakaze a naridi... zvlast, kdyz ta narizeni jsou tak silene chaoticka a protichudna... takhle to normalnimu cloveku pripada jen jako hra a zlovule...

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, myslím, že představí dlouhodobý plán,kde se dočkáme.

0 0
možnosti

Ano, souhlasím, Prymula je teď hodně opatrný a dělá vcelku logická opatření. Je si vědom, že nesmí omezovat příliš, že nesmí zasáhnout ekonomiku víc, než je nezbytné. Bylo mi ho i líto při různých diskuzích, protože nemohl mluvit normálně, ale každé slovo v puse nejdřív zvažoval, zda jej novináři nedokáží nějak překroutit, než jej vypustil. Nezávidím mu jeho práci.

Nicméně ač se tváří odpovědně, už jsem trochu opatrný a po tom, jak se předváděl na jaře, mám při některých krocích pochybnosti.

2 1
možnosti
Foto

Dobrý den, ano nezávidím mu jeho práci, už i tady na blogu schytává i za věci, za které nemůže. /Přijde mi na tuhle slotu mnohem lepší než Adam Vojtěch.

3 0
možnosti

Dobrý článek, dobrá diskuse. R^

1 0
možnosti

Pane Vracovský, to je těžký. Kdyby byla nařízení na jaře s trochou selského rozumu, lidi by se nebouřili. Proč musely být roušky i v lese, kde byl odstup mezi lidmi i 10 metrů? Proč musel mít roušku i rybář, když kol kolem nikdo nebyl? Podobně jsem se divila, proč se hlasy při volbách sčítaly s rouškami a v ochranných rukavicích. my se vždycky učili, že kapénkové infekce je nebezpečná za vlhka, jak kapénka uschne, virus zahyne. Nevím, jestli to platí i pro koronavirus, jak moc je nebezpečný, když kapénka uschne.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, vím, že v některých prostředích dle studií přežívá poměrně dlouho. Díky za návštěvu.

0 0
možnosti

Tahle situace ma jen jeden duvod. Ve vlne jedna prisna opatreni a prakticky zadny zdravotni problem. Proto je vlna dve zmameni zlehcovani a odporubk narizenim. Bude se nyni muset prekrocit jista hranice pri ktere se nazor ve spolecnosti otoci. Na tvrdo receno bude muset umrit skupina lidi, netusim jak velka, ktera to otoci. Treti vlna (jestli bude) bude ze strany spolecnosti prijimana rozumne a bude nejvic vybalancovana co se tyce omezeni a poctu nemocnych.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, na tom by mohlo něco být :-)

0 0
možnosti

J43a84n 29R39á28ž

4. 10. 2020 20:05

Je krize nebo krize není. Jestliže připustíme, že krize je, tak její řešení vždy všechny zabolí. A pravidlo úspěšného krizového manažera je, že pozorně naslouchá všem názorů a pak sám rozhodne. Ano, působí to pro někoho jako červený hadr na býka, ale krizový manažer velí a o svých rozhodnutích moc nediskutuje. I když v čase, kdy má šéfa, který má PR manažera, podle jehož rad, nikoliv podle vlastního rozumu jedná, se to dělá velmi obtížně.

Pro mne je hodně problematický pan Prymula jako takový, ale jeho rozhodnutí respektuji. Sebedisciplínu každého z nás považuji za jediný možný způsob jak se z té koronavirové šlamastiky dostat.

4 0
možnosti