Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ve vašem věku taková naivita? To k tomu bodu 2. Zbytek nemá cenu komentovat.

8 5
možnosti
Foto

Pan autor je dobrák od kosti. Takže vidí některé věci tak, jak by si je přál mít.

4 2
možnosti
Foto

V jeho případě platí, že pozdě bycha honiti. Ono přes léto se pěkně hajalo na vavřínech, a najednou je zle. Takže se na to musí po vojensku. Befél je befél. A to někomu vyhovuje, protože se objevil VŮDCE.

Jako epidemiolog je jistě dobrý, ale je také schopným analytikem a diplomatem? Uvidíme.

2 2
možnosti
LH

Hajali všichni a někteří hulakali ještě koncem srpna a někteří i dnes....

2 1
možnosti
Foto

No bezvaR^ takže: nepředjímat, viďte...nepřišpendlovat vybájené, nechat, ať se časem ukáže. Je báječný, jak si rozumíme.:)) Trápí Vás vpodstatě naprosto stejné věci jako mě...ty kecy, jak si někdo přišel nakrást. Nebo se potřeboval stát vedoucím, šéfem...a nemá zatím nic odpracováno. Nojono. Je to běs, milý Filipe, jak mají někteří ve všem hrrr jasno. Karma;))

4 0
možnosti
Foto

Dobrý den Radko, já myslím, že si rozumíme celou dobu :-) Já taky jezdil na Chvilkařské akce, důvody proč mi nepřišel Minářův krok rozumný jsme definoval zcela jinak, než je mladý, nebo si přišel nakrást :-) Jinak jsem si včera po tom výprasku soc. dem. a úspěchu Starostů na Vás vzpomenul, a na pana Bernarda.

1 0
možnosti
RP

R^ Karma. Opozice neustále křičí, že vláda nemá žádný plan, žádný scénař.A když je ministr zdravotnictví představí s předstihem tak je hned zle a hysterie. A myslím, že jsou rozumné... když si vzpomenu na návrh Fialy z ODS testovat v lékárnách ... Umíte si představit v malých kamenných lékárnách testovat? Nebo v lékárnách které jsou v obchodních centrech? Lékárníci v ochraných oblecích, fronta lidí přes celé centrum..Rv Mrzí mě, že se ho nikdo v debatách nezeptal na detaily, zajímaly by mě.

12 1
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za návštěvu i komentář :-)

0 0
možnosti
Foto

J81a92n 87Š46i67k

4. 10. 2020 9:50

Kéž by všichni k věcem přistupovali ve střízlivém a věcném tónu, v jakém se nese i Váš článek, Filipe!!! Mě v těch diskuzích připadá, jak je na tom tento národ dobře v otázce zdraví. Riziková skupina je daleko širší. Jsme na předních pozicích ve světě v rakovině tlustého střeva, spotřebě alkoholu, obezitě. Pochybují, že někde existuje rodina, která je na tom tak skvělé zdravotně, že v ní nikdo nemůže mít problém s Covidem. Ale ono v tech diskuzích se jen nese: no co, oni ti slabí stejně umřou. Podle mě COVID vyprofiloval lidské charaktery. Mnozí se odkopali. Je lépe vidět, kdo je hlupák, kdo chytrolín a hlavně...kdo sobec. Hezkou neděli

20 0
možnosti
Foto

Díky moc za komentář a přání pěkné neděle s radostí opětuji :-)

1 0
možnosti
Foto

Napsal jsi to hezky, Filipe, z pohledu možná ovlivněného i tvém věkem, z mého pohledu to vidím trochu jinak s určitým podezřením na konání v celém světě.

Hezkou neděli!

5 0
možnosti
Foto

Ahoj Naďo, díky moc a pěknou neděli i Tobě :-)

1 0
možnosti
OU
Foto

Dobrý den a díky za obsáhlý komentář... no já si ale myslím, že pláčete na špatném hrobě, protože právě Roman Prymula ve chvíli kdy má kompetence právě takovýto plán chystá veřejnosti představit. Že to mělo být už dávno je jasné, ale není to jeho vina....

8 0
možnosti

Filipe, myslím, že ať udělá kdokoliv cokoliv, je to prostě špatně. Ale je co kritizovat...

Pěknou neděli Ti přeju!:-)

13 0
možnosti
Foto

Pěknou neděli i Tobě , díky :-)

2 0
možnosti
TB

Ono je to jako lavina, pokud se utrhne, tak už ji nikdo nezastaví....proto tak silná opatření při stále relativně nízkém počtu onemocnění...akorát ne každý to pochopí, s tím nic nenaděláte;-)

7 0
možnosti
OU
  • Počet článků 669
  • Celková karma 21,15
  • Průměrná čtenost 2118x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik