Sex v kuchyních (soft verze)

Nebojte se, jednou přijde i něco ostřejšího. Kuchaři to fakt nemají lehké v ničem.Pár logických důkazů a argumentů přináší dnešní blog...

Téma které si prožila spousta z vás třeba v rámci firemních večírků.Jenže v kuchyních je večírek vlastně pořád.

 

A co se sexu týče, nejlepší jsou s kuchařem tyhle večírky po ránu.Směrem k pozdějším hodinám se kuchař povětšinou mění v upocené, smrduté, vzteklé a špinavé zvířátko.Tady nemluvím o několika málo procentech těch jež mají to štěstí, že se v rámci nějaké vyšší gastronomie moc neupatlají a nepotí.Mluvím o těch pěšácích řemesla co si mezi cezením guláše a svíčkové musí zaběhnout umýt špičák (to je takový velký špičatý cedník) a nezbývá jim chvíle na cigárko, natož na nějaké šmajchlování.

 

Na rozdíl třeba od kancelářských jsou chudáci kuchaři ochuzeni o velký výběr z řad atraktivních kolegyň.Procento kuchařek je v našich kuchyních stále nevyvážené.Hlava nebere, že na rozdíl od procent političek v politice se toho ještě žádný aktivista nechytl.Copak kuchař je něco míň než poslanec a nemá právo si v práci vrznout?Můžete namítnout, že jsou tito psanci v bílém (ani to niž v dnešní divné módě barevných rondonů neplatí) obklopeni nepřeberným množstvím atraktivních servírek.A to napětí a jiskření mezi "placem" a "kuchyní" k divoké vášni přímo vyzývá...A také výbuchem extáze často končí, jenže nejčastěji po nějaké společné pařbě, které věnujete těch pár hodin co máte na spánek a ne na pracovišti samém.

 

Na pracovišti je to navíc poměrně nebezpečné.

Podlaha a dlažba je poměrně studená, často se na ní může válet třeba maličký střep.A i malý střep je nepřítelem velkých rozkoší.Regál na mouku se pod vámi může zřítit.Co by se mohlo stát na varné desce kdyby ji někdo v nestřeženém okamžiku třeba pozadím nastartoval si raději nepředstavuji.

Pokusit se přesunout v takové chvíli z kuchyně či skladu do prostor restaurace také není řešením.Většinou jste za velkými okny vystaveni kolemjdoucím jak v kině. I stůl se při divočejších pohybech a větším zatížením než je talíř s kachnou může rozpadnout.O módě designových židliček nejroztodivnějších tvarů a chabé konstrukce se raději nezmiňuji, na těch by byl při intimnostech spokojený snad jenom fakír.

 

Máte na pracovišti lepší podmínky, nebo trpíte jako kuchaři? Nebojte se v diskuzi podělit...

 

Díky a ahoj Filip.

 

 

Autor: Filip Vracovský | pátek 1.11.2019 6:09 | karma článku: 30,19 | přečteno: 3055x