Sedm druhů mlčení ženy, aneb značně riskantní blog...

Je úterý večer... proč si trochu nešoupnout s rakví. ¨Pokud to dobře dopadne, jistě brzy podám report o tom, jak byl můj dnešní blog doma kvitován.... 

Ženy jsou stvoření tak krásná a mnohovrstevná, že primitivním testosteronem nabušený muž se jim nedokáže při nejlepší vůli rovnat. Můžeme po nich toužit, hřát se v paprscích jejich náklonosti, dráždit je nepřeberným řečištěm vlastních chyb.... a hlavně, nemůžeme bez nich být.

Rozhodl jsem se přispět svou malou, nepatrnou troškou, do mlýna vědeckých prací na téma Žena s velkým Ž. Přeci jen pár let studia mám už za sebou. Pokusím se tedy bilancovat . Začnu rozborem činnosti tak jednoduché jako je mlčení. Ženy totiž na rozdíl od muže který mlčí, protože má v hlavě momentálně prázdno a relaxuje, svým mlčením hovoří. Často docela nahlas a pokud je nevnímáte...běda vám :D

 

Mlčení spokojené ženy

 

Do toho se zásadně nevstupuje. Jakoukoli, byť sebelépe míněnou poznámkou můžete tuto nirvánu zhatit. Užívejte si té pohody. Nebude to panáčkové trvat věčně.

 

Mlčení pracovně nazvané klid před bouří

 

Jo holenkové, tady máme po žížalkách. Provedli jsme něco strašného a ještě to netušíme. Málo zkušení tuto situaci natahují takřka do nekonečna. My zkušenější, když toto mlčení zachytíme odšpuntujeme erupci čím dřív, tím líp.  Nechat ženu vnitřně kypět příliš dlouho je životu nebezpečný koníček.

 

Mlčení uražené ženy

 

Nastává v případě, kdy se z nejrůznějších důvodů neodstěhovala k mamince a Bůh ví proč tam neodlifrovala ani vás. Když jej zdárně přečkáte máte poměrně velkou naději, že se z něj do zítřka vyspí.

 

Mlčení zamyšlené ženy

 

Buďte v nejvyšším střehu. Nemůže na vás nic najít. To bude špatný.

 

Mlčení přemýšlející ženy

 

Buďte rovněž ve střehu. Něco nutně potřebujeme. Pojede se nakupovat....

 

Mlčení triumfující ženy

 

To už je vám v podstatě fuk. Ležíte srolován, rozstříhán, připraven o důstojnost a navěky uvrhnut do nemilosti. Když se nebudete pokoušet vstát z podlahy, nebude ono navěky trvat příliš dlouho.

 

Mlčení pravidelně oddechující ženy

 

Jste v bezpečí. Sluníčko vašeho života spokojeně spinká :)

 

Díky a ahoj Filip.

 

 

Autor: Filip Vracovský | úterý 29.9.2020 20:06 | karma článku: 29,70 | přečteno: 967x